Preživite počitnice na Pohorju! SUPER CENA za krasen oddih za do 4 osebe v apartmajih na Rogli: 1x nočitev v studio apartmaju + uporaba posteljnine + uporaba žara na oglje + wi-fi in parking! Prijetni dopustniški užitki na Rogli z obilico možnosti za aktivnosti!

Doživite sproščujoč oddih v apartmajih Gaber na Rogli, kjer vas čakajo nepozabni trenutki v neokrnjeni naravi!

Apartmaji Gaber, Rogla, Pohorje
Apartmaji Gaber, Rogla, Pohorje
Apartmaji Gaber, Rogla, Pohorje
Apartmaji Gaber, Rogla, Pohorje
54,99€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,27€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Obvezen nakup najmanj 3 (treh) kuponov za 3 zaporedne nočitve.
  • Kuponi so unovčljivi do 3. 11. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija vsaj 2 dni pred prihodom s šifro kupona na telefon: 041 294 895 ali preko e-maila: [email protected]
  • Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 48 ur pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa 3 €/osebo/dan; končno čiščenje 35 €.
  • Hišni ljubljenčki (kužki) so dovoljeni z doplačilom 7 €/ljubljenčka/noč.
  • Ponudba vsebuje: krasen oddih za do 4 osebe v apartmajih na Rogli: 1x nočitev v studio apartmaju + uporaba posteljnine + uporaba žara na oglje + wi-fi in parking.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Doživite sproščujoč oddih v naših apartmajih na Rogli, kjer vas čakajo nepozabni trenutki v naravi! Poletna vročina in sopara vas tukaj ne bosta motili. Uživajte v prijetnem vzdušju čudovitih studio apartmajev, primernih za družine z majhnimi otroki ali pare. Vsak apartma lahko sprejme do 4 osebe.

Apartmaji so popolnoma opremljeni za vaše udobje in brezskrbno bivanje: kuhinjska niša (opremljena z mikrovalovno pečico, steklokeramično ploščo z dvema kuhališčema, hladilnikom z zamrzovalnikom ter vso potrebno posodo za pripravo obrokov), bivalni prostor: z udobno raztegljivo zofo (160 x 200 cm) in pogradom za dve osebi, kopalnica (z moderno tuš kabino).

Uživajte na terasi, kjer so vam na voljo udobni stoli in miza za sproščeno preživljanje časa na svežem zraku. Obenem lahko izkoristite možnost uporabe žara na oglje za pripravo okusnih jedi na prostem.

Na voljo so trije apartmaji: dva apartmaja v pritličju z neposrednim izhodom na teraso, eden v mansardi, kjer boste uživali v prijetnem in mirnem vzdušju.

Apartmaji so zaradi ugodne lokacije in bližine vseh objektov, tako smučarskih in tekaških prog, sankališča, adrenalinskega sankališča Zlodejevo, športne dvorane, bazena, wellness centra…, odlična možnost za enkratno preživljanje dopusta, počitnic ali le nekaj dni oddiha, ki ga v hudem življenjskem tempu vedno bolj potrebujemo. Bivanje v apartmajih vam nudi krajše ali daljše sprehode, spoznavanje naravnih gozdnih lepot, ki so na tem delu Pohorja edinstvene.

Pozno poleti je Rogla idealen kraj za ljubitelje gob, saj v obsežnih gozdovih ponuja obilico priložnosti za gobarjenje. Apartmaji so praktično ob robu gozda. Rogla je znana tudi kot gorsko klimatsko zdravilišče, ki v poletnih mesecih gostom omogoča izposojo gorskih koles. S temi kolesi lahko raziskujete še večje območje, med drugim DH-proge iz Rogle proti Pesku, Arehu ali pa v nasprotni smeri proti Lovrenškim jezerom do Ribniške koče na Ribniškem Pohorju.

Rogla si je zaradi zdravilnih učinkov klime leta 1996 pridobila ime Klimatsko zdravilišče. Zrak bogat s kisikom in klima blagodejno vplivata na obolenja dihal, alergije, obolenja oči in kože ter krvna obolenja. Rogla razveseljuje tudi tiste, ki jim poletna vročina ne ustreza, saj temperatura na Rogli poleti ne presežejo 26 °C.

Rogla in apartmaji vam nudijo nešteto možnosti aktivnega počiteka ali sproščujočega lenarjenja!

Podrobnosti o ponudniku

Apartmaji Gaber

Rogla 65
3214 Zreče
Slovenija

041 294 895
Po 1nadan kupon na Petrol, Pošto ali Trafiko

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.