Drage dame in gospodične, spoznajte, kako še bolje poudariti lepoto vašega obraza! 50 % popusta na profesionalni 2-urni tečaj ličenja + darilo priznane znamke Avon!

Plačajte 15 € in zasijte v pomladi z novim make up-om, v vrednosti 30 €.

15,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Maturantski ples, valeta, poroka, rojstni dan ... imajo svojo moč, zato zasij na izbranem dogodku kot nežna zapeljivka ali drzna Kleopatra. Spoznaj ali si pripadnica polnih sijočih ustnic ali črnih mačjih oči. Pomemben je popoln izgled vse do jutra!  Naučite se ličiti s pomočjo strokovnjakinje in za vas ličenje ne bo več nočna mora. Od tečaja naprej bo ličenje za vas tako enostavno, da boste vedno znova in znova čakale nove priložnosti, ko se boste lahko naličile. Poleg tečaja prejmete tudi darilo dobrodošlice. Ne oklevajte in podarite prijateljicam in partnerkam najbolj graciozno darilo ali pa si izpolnite željo in se priučite veščin ličenja, kajti število kuponov je omejeno. Damice zasijte v vsej vaši zapeljivosti ;)

Program tečaja ličenja zajema: predstavitev osnovnega pribora za ličenje, prikaz uporabe, vzdrževanje pribora, izbira kozmetike glede na tip kože, osnovni tipi kože, izbira negovalne kozmetike (čiščenje in nega), izbira ustrezne podlage, ličenje, korekcija podočnjakov, mozoljev in drugih nepravilnosti, podlaga in puder (tekoči puder, puder v kremi, kompaktni puder, puder v prahu), senčenje ličnih na osnovi oblike obraza, oči (nanos senčil na veke- igra sence in svetlobe), obrvi, pravilen nanos maskare in pravilen nanos rdečila.

Pričevanja udeležencev: "Super ste prav lepo se vam zahvaljujem za izveden tečaj o ličenju, saj zdaj že takoj opazim žensko, ki je pravilno naličena in ne kar tako, kot sem se jaz do sedaj nekaj na hitro namazala." - Irena Soklič; "Delavnica ličenja  je bila odlična, naučila sem se veliko novega in sem bila res pozitivno presenečena." - Urša Dolar; "Na tečaju sem izvedla par zelo koristnih info., ki jih bom tudi upoštevala. Kar se tiče pudra in tega... sicer ne uporabljam vendar sem si vse zapisala, ker mislim, da mi bo prišlo prav - če ne prej za novoletno zabavo, itd.  Všeč mi je bilo, ker si povedala slabosti in prednosti ličil. Obljubim, da se bom poskusila enkrat naličiti tako kot si ti pokazala." - Janja Mikuž.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
Krapinske Toplice, Hrvaška

Celodnevna kopalna karta za vodni parki Aquae Vivae

V tej ponudbi je na voljo tudi druga opcija, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
Radovljica, Slovenija

Refleksna masaža obraza in stopal v salonu Hajdi

Odlična priložnost za sprostitev oziroma odlično darilo za vaše drage!

-50%
Oseb: 1
Logatec, Prebold, Vremščica

Spoznavni tečaj jadralnega padalstva pri iFly

V štirih urah se boste spoznali z osnovami jadralnega padalstva in tako naredili prve korake v svet jadralnega padalstva, ki nudi obilo zabave in svobode!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.