Poletno raziskovanje slovenske Istre! SUPER CENA za oddih za 2 osebi v butičnem Hotel Rezidenca Ortus 3* v Ankaranu: 5x nočitev s polpenzionom + 1x solna terapija + 1x masaža charcot tuš ali podvodna hidromasaža + celodnevni najem električnih koles + pijača dobrodošlice + wi-fi in parking!

Vrednost kupona je 240,00 €. Razliko 960,00 € do polne cene (1200,00 €) plačate direktno ponudniku.

Hotel Rezidenca Ortus 3*, Ankaran: poletni oddih
Hotel Rezidenca Ortus 3*, Ankaran: poletni oddih
Hotel Rezidenca Ortus 3*, Ankaran: poletni oddih
Hotel Rezidenca Ortus 3*, Ankaran: poletni oddih
Hotel Rezidenca Ortus 3*, Ankaran: poletni oddih
240,00€
Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
960,00 €
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 1,20€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. Kuponi so združljivi, bivanje lahko podaljšate (ob predhodnem dogovoru s ponudnikom).
  • Kuponi so unovčljivi do 31. 8. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona preko e-maila: [email protected] ali na telefon 051 315 143
  • Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 14 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Ob rezervaciji je za garancijo potrebna kreditna kartica.
  • Obvezna doplačila: turistična taksa: 2,50 €/osebo/dan, otrok 7-17,99 let 1,25 €/dan, do 6,99 leta brezplačno; prijavnina: 1,50 €/ osebo/za celotno bivanje.
  • Možno doplačilo: Superior dvoposteljna soba 20 €/noč; Superior dvoposteljna soba z balkonom 30 €/noč; dodatna nočitev 200 €/noč; hišni ljubljenček 30 € za celotno bivanje.
  • Prijava po 14.00, odjava do 11.00.
  • S seboj obvezno prinesite natisnjen kupon.
  • Ponudba vsebuje: oddih za 2 osebi v butičnem Hotel Rezidenca Ortus 3* v Ankaranu: 5x nočitev s polpenzionom (samopostrežni zajtk in 3-hodna večerja) v standard dvoposteljni sobi + 1x solna terapija za 2 osebi + 1x 25-minutna masaža charcot tuš ali podvodna hidromasaža za 2 osebi + celodnevni najem električnih koles + kolesarski zemljevid + pijača dobrodošlice + wi-fi in parking.
  • Vrednost kupona je 240,00 €. Razliko 960,00 € do polne cene (1200,00 €) plačate direktno ponudniku.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Popolnoma prenovljena butična Rezidenca Ortus, oddaljena od morja le 250 m se nahaja na čudoviti in mirni lokaciji v središču obmorskega mesta Ankaran in je le 5 km oddaljena od italijanskega mesteca Milie. V idilični naravi slovenske Istre ponuja nepozaben oddih ter prestiž in ekskluzivnost, ki združuje luksuz in intimo izjemnega bivanja.  Uživajte v biseru idiličnega hotela in si privoščite le najboljše.

Ljubitelji zdravega načina življenja, ki radi kolesarite, se lahko odpravite na potep po polotoku, kjer boste med vinogradi deležni prečudovitih razgledov. Lahko pa izberete daljšo pot po Parenzani, 130 kilometrov dolgi kolesarski poti od Milj do Poreča.

NOVOST V SLOVENIJI!

Rezidenca Ortus z velikim navdušenjem predstavlja dva inovativna wellness tretmaja, ki ju prinašajo v Slovenijo - Charcotov tuš in podvodna hidromasaža Tangetor.

S ponosom lahko zatrdijo, da so prvi in edini ponudniki teh ekskluzivnih terapevtskih doživetij v Sloveniji. Z uvajanjem novosti v svet slovenskega wellnessa hkrati odpirajo vrata popolnoma novim dimenzijam sprostitve, zdravja in dobrega počutja.

CHARCOTOV TUŠ

Charcotov tuš ima pozitiven terapevtski učinek na celotno telo. Gre za uporabo intenzivnih vodnih curkov, ki stimulirajo ne le kožo, temveč tudi notranje organe. Charcotov tuš aktivira cirkulacijski in limfni sistem ter izboljšuje presnovne procese in prehrano celic.

Terapija ne prispeva le k boju proti odvečni maščobi, temveč tudi aktivno razgrajuje celulit.

Postopek zdravi nevroze in izboljša delovanje živčnega sistema, odpravlja bolečino v hrbtu in okončinah, krepi imunski sistem, izloča škodljive snovi iz telesa in utrdi telo.

Terapija se uporablja tudi za obnovo telesa po različnih poškodbah mišično-skeletnega sistema, koristna pa je tudi za tiste, ki opravljate sedeče delo. Prodre globoko v hrbtne mišice in odstrani bolečino, osvobodi vretenca iz primež napetosti. Je še posebej pomemben za tiste, ki trpijo zaradi preobremenjenosti, utrujenosti, nespečnosti.

PODVODNA HIDROMASAŽA TANGENTOR

Podvodna masaža Tangentor je terapevtska tehnika masaže, ki se izvaja pod vodo v posebni hidroterapevtski kadi. Pri tej masažni tehniki terapevt uporablja posebno podvodno masažno napravo, imenovano Tangentor, ki ustvarja curke vode pod različnimi koti in sile, da doseže ciljane točke na telesu. Tangentor omogoča globinsko sprostitev mišic, izboljšuje cirkulacijo krvi, lajša bolečine v mišicah in sklepih ter prispeva k splošnemu občutku sprostitve in blaginje.

Velja tudi za odličen način, kako izgubiti težo in celulit. To je posledica dejstva, da je pretok vode usmerjen na problematična območja in izvaja pritisk. Tako se telo hitreje znebi odvečne tekočine, ki vsebuje maščobne usedline.

Podvodno masažo priporočamo tudi kot dodatni postopek po športnih aktivnostih, pri zdravljenju pooperativnih stanj, bolezni lokomotornega sistema, težav z živčnim sistemom, priporoča pa se tudi pri cirkulacijskih težavah in zdravljenju športnih poškodb.

Ta metoda masaže se pogosto uporablja v wellness centrih in rehabilitacijskih ustanovah za zdravljenje različnih telesnih težav in izboljšanje splošnega počutja.

Mesto Ankaran, ki slovi po blagodejni klimi, kjer vonjave morja in borovcev pozitivno vplivajo na zdravje, navdušuje z romantičnimi sprehajališči med oljčnimi nasadi in vinogradi ter lepimi plažami, vse potapljače pa očara pestra zakladnica morske narave.

Podrobnosti o ponudniku

Sicom Hoteli d.o.o. Rezidenca Ortus

Jadranska cesta 86a
6280 Ankaran
Slovenija

051 315 143
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Popoln morski oddih s polpenzionom v Resortu Belvedere 4* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Medveja, Hrvaška

Poletni oddih v mobilni hiški Superior v turističnem naselju Medveja 3*

Pristne morske dogodivščine samo 200 m od plaže!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

POLETNI oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POČITNICE NA MORJU! Morski oddih za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4* v Portorožu!

POLETNI ODDIH!

Vrednost kupona je 76,00 €. Razliko 434,00 € do polne cene (510,00 €) plačate direktno ponudniku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Donja Stubica, Hrvaška

Krasen družinski oddih v mobilnih hiškah v Termah Jezerčica

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

POLETNI oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!