MEGA! - Do - 65 % na najem vozila pri Sixt! 1 KUPON = VW Cabrio za 1 dan, VW Polo za 3 dni ali tovorni kombi Renault za 1 dan. 2 KUPONA = BMW X1/Mercedes Benz C za 2 dni. 3 KUPONI = BMW 3/Mercedes Benz C za poroko - vikend paket!

Plačajte 35 € za vrednostni bon v višini do 100 €. Kupon je unovčljiv do konca 2012!

35,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
100,00 €
-65%
Prihranek:
65,00 €
 
 

Kam bi se odpeljali danes? Na poslovno pot z udobnim VW Passatom? Na počitnice z družinsko Opel Zafiro? Bi mogoče skočili do mesta, kjer bodo vsi občudovali vaš BMW serije 3? Ali pa na road trip VW Touaregom? Za vsako priložnost se bo našel primeren avto, vi se samo zleknite in uživajte v izbiri!

SIXT je eno izmed vodilnih rent a car podjetij na svetu, ki svojo prvorazredno storitev ponuja tudi preko interneta, kjer lahko rezervirate osebno vozilo, SUV, kombi za prevoz oseb, tovorni kombi, športno vozilo ali kakršnokoli vozilo po vaši želji, kar iz vašega domačega naslanjača. Širok spekter Sixtovih vozil obsega vse vrste osebnih vozil, SUV, kot tudi tovornih vozil za zadovoljitev še tako zahtevnih želja strank. Sixt rent a car ne pozna meja, zato lahko svoje osebno vozilo, tovorno vozilo, SUV, kombi za prevoz oseb ali luksuzno limuzino, rezervirate v kar 3500 poslovalnicah v več kot 90ih državah.

Kadarkoli in kjerkoli potrebujete vozilo, bo Sixt rent a car kot vaš partner mobilnosti poskrbel za vaš želje in zahteve. Kot lastnik Sixt customer kartice potrebujete le nekaj klikov za rezervacijo vašega počitniškega vozila po posebno ugodnih cenah.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.