Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Nil, Kairo, Giza – Egipt

8-dnevno križarjenje po Nilu, Kairo in Giza z letalskim prevozom iz Ljubljane!

TUDI ZA KROMPIRJEVE!

Ogledali si boste Dolino Kraljev, znametito Visoko jezero, Gizo z veličastnimi in najbolj znanimi piramidami ter številne templje. Križarjenje po najdaljši reki na svetu, skozi rečno zapornico v Esni, vse do Edfuja.

Super cena
Nočitev: 9  |   Oseb: 1
Grčija, Turčija, Italija

10-dnevno križarjenje z MSC Splendida Grčija-Turčija-Italija z odhodom 21.10.!

Skupinsko križarjenje s slovenskim vodnikom vas bo pripeljalo do grške Olympia-e in Aten, turškega Efesa in Istanbula, Krfa ter pravljičnega italijanskega Barija!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 1
Amsterdam, Nizozemska

4-dnevno vodeno potovanje v Amsterdam in Holandijo z letalskim prevozom!

Obišči Nizozemsko, deželo tulipanov, odličnih sirov in neštetih kanalov, raziskuj prestolnico Amsterdam ter občuduj razgled na največje evropsko pristanišče Rotterdam z razglednega stolpa Euromast.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 1
Istanbul, Turčija

4-dnevno vodeno potovanje z letalom iz Ljubljane v Istanbul na robu Orienta!

Naj vas prevzamejo Hagija Sofija, rimska cisterna, Modra mošeja, dvorec Topkapi z zakladnico, Kapali čaršija-največja pokrita tržnica na svetu s 4.000 trgovinicami, Egipčanski orientalski bazar začimb ter bogati Bospor!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 1
Albanija

4-dnevno vodeno potovanje v Albanijo z letalskim prevozom in polpenzionom!

Odpravi se v vedno bolj priljubljeno deželo s plažami z razglednice, spoznaj Tirano, mesto kontrastov, spoznaj dva obraza mesta Drač, obišči stari bazar in poskusi tipično albansko kavo.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 1
Maroko

8-dnevno vodeno potovanje z letalom iz Benetk v čarobni Maroko s polpenzionom!

Naj vas prevzamejo svetovljanska Casablanca, srednjeveška medina v Fesu, Meknes in Rabat. Potovanje vas bo popeljalo čez Srednji Atlas do vznožja veličastnih sipin Erg Chebbi. Ogled rdečega bisera juga - Marakeša.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Alanya, Turčija

Poleti iz Ljubljane v all inclusive hotel Kleopatra Balik 3* na Turški Rivieri!

Hotel leži tik ob famozni Kleopatrini peščeni plaži, ki ju loči samo cesta. Na voljo je tudi zunanji hotelski bazen.

Počitnice z letalom v hotelu Olympic 2* na otoku Karpatos v Grčiji: 7x nočitev z zajtrkom za 1 osebo v standard sobi 2 + letalski prevoz iz Ljubljane + 1 kos oddane in 1 kos ročne prtljage + slovensko govoreči predstavnik na destinaciji + uporaba zunanjega bazena in jacuzzija!

Prijeten, družinsko voden hotel Olympic se nahaja na vzpetini s čudovitim razgledom na zaliv in glavno mesto Pigadia.

Hotel Olympic 2* Karpatos, Grčija
Hotel Olympic 2* Karpatos, Grčija
Hotel Olympic 2* Karpatos, Grčija
Hotel Olympic 2* Karpatos, Grčija
Hotel Olympic 2* Karpatos, Grčija
od 599,00€
    Kupi kupon

Končno ceno glede na izbrano število oseb in termin preračunate na prvem koraku nakupa.

Super cena
 
 

Avtomatska rezervacija termina

Pri tej ponudbi lahko rezervacijo termina opravite direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan.
Prosti termini so konstantno ažurirani v koledarju unovčljivosti. Rezervacijo termina z vsemi potrebnimi podatki avtomatsko oddate v nakupnem procesu direktno preko rezervacijskega sistema 1nadan. Po plačilu naročila prejmete potrditev rezervacije na vaš e-mail. S prejemom potrditve je proces rezervacije zaključen in hotela ni potrebno kontaktirati.

Hotel Olympic 2* leži na vzpetini s čudovitim razgledom na zaliv in glavno mesto Pigadia. Hotelska ponudba obsega recepcijo s sprejemnico, zajtrkovalnico, TV kotiček, knjižnico, brezplačen Wi-Fi v skupnih prostorih, hotelski bar ter bar s prigrizki (na voljo z doplačilom).

Standardne sobe so preprosto opremljene in imajo klimatsko napravo (doplačilo 9 €/dan), brezplačen Wi-Fi, Sat TV, telefon, sef na recepciji (doplačilo 10 €/teden), manjši hladilnik (doplačilo 20 €/teden), aparat za pripravo kave in čaja, kopalnico, sušilnik za lase in balkon.

Hotelsko ponudbo dopolnjuje zunanji bazen.

Hotel leži 500 m od mestne prodnate plaže, kjer so z doplačilom na voljo ležalniki in senčniki ter vodni športi.

Pigadia - glavno mesto in upravno središče otoka. V njem boste našli banko, pošto, lekarno in nekaj trgovin. Poleg obiska številnih tavern, barov, diskotek, se lahko odločite za sprehod po živahni promenadi. V neposredni bližini mesta se nahaja tudi nekaj kilometrov dolga peščena plaža.

Grčija, uradno Helenska republika, je sredozemska država v jugovzhodni Evropi, na konici Balkanskega polotoka. Grčija ima najdaljšo obalo v Sredozemlju in enajsto najdaljšo obalo na svetu z veliko otokov, od katerih je 227 naseljenih. Glavno in največje mesto so Atene, najvišji vrh, 2917 m, pa je Olimp. Njena tisočletna zgodovina sega daleč v antične čase. Je zibelka zahodne civilizacije, demokracije, zahodne filozofije, olimpijskih iger, večjih znanstvenih in matematičnih načel ter 17 krajev na seznamu UNESCO-ve kulturne dediščine. Grčija je ena najbolj priljubljenih turističnih destinacij na svetu, rojstni kraj antičnih bogov s tradicionalnimi mesti, na pogled kot iz belega sladkorja zgrajenimi ribiškimi vasicami, s  prelepimi peščenimi plažami, odlično kulinariko in prijaznimi domačini.

Karpatos je otok, ki se ni izgubil v množici turistov, temveč na vsakem koraku preseneča s pristnostjo in enkratnostjo. Ko počivate na čudovitih, deviških plažah, kot so Ahata, Kira Panagia in Apella ali posedate v lokalnih tavernah v majhnih gorskih vasicah, vas je otok, ne da bi se tega sploh zavedali, že popolnoma osvojil in zagotovo se boste tja še vrnili.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Istanbul in zahodna Turčija

8-dnevno vodeno potovanje v Istanbul in zahodno Turčijo s povratnim letom!

Mesto, ki se razprostira na obeh straneh Bosporja, Istanbul! Organizirano potovanje vključuje tudi ogled antičnih mest Pergamona in Hierapolisa, Kuşadası, Efeza, zdravilišča Pamukkale in Antalye.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Istanbul in vzhodna Turčija

8-dnevno vodeno potovanje v Istanbul in vzhodno Turčijo s povratnim letom!

Doživite pravo turško pravljico vse od Istanbula in do Antalye! Organizirano potovanje vključuje tudi ogled Ankare in muzeja anatolskih civilizacije, Kapadokije s pravljičnimi dimniki ter Konye in samostana Mevlana.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Likija, Turčija

8-dnevno vodeno potovanje v sončno Likijo v Turčiji s povratnim letom!

S svojo ugodno klimo in naravnimi lepotami vas bo očarala Likija! Organizirano potovanje vključuje tudi ogled Efeza s hišo Device Marije, Pamukkale z naravnimi bazenčki s termalno vodo, mesta Hierapolis in Antalye.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Makadi Bay, Hurgada, Egipt

Poleti iz Ljubljane v nov all inclusive Siva Golden Bay Makadi 4* v Hurgadi!

601€ ZA 11 DNI NA ODHODU 11.9.

Osupljiva panoramska lega na najvišjem hribu v zalivu Makadi nudi edinstven razgled na zaliv in bleščeče koralne grebene tik pod kristalno vodo Rdečega morja.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Makadi Bay, Hurgada, Egipt

Z letalom iz Ljubljane v all inclusive Grand Waterworld Makadi 4*+ v Hurgadi!

711€ ZA 11 DNI NA ODHODU 11.9.

Hotel z vodnim parkom! Leži ob počasi padajoči peščeni plaži s promenado, pred hotelom pa boste našli tudi koralni greben.

Super cena
Nočitev: 7  |   Oseb: 1
Port El Kantaoui, Tunizija

Poleti iz Ljubljane v all inclusive El Mouradi Port El Kantaoui 4* v Tuniziji!

ODHOD 25.9. LE 459 €!

Hotel se nahaja na plaži in v neposredni bližini centra turističnega letovišča Port El Kantaoui, ki ga krasijo tlakovane ulice, magične pojoče fontane ter bogata turistična ponudba.