Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Terapevtska masaža 2v1 Anti pain efekt (40 min)

Kombinacija 2 protibolečinskih tehnik!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Fantasy kombinirana masaža 5+

Poskrbite za sebe in si privoščite to izjemno izkušnjo, ki bo obnovila vašo energijo in harmonijo!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Popolna sprostitev, regeneracija in razstrupljanje telesa s 3v1 masažnim paketom

Privoščite si popolno sprostitev, regeneracijo in razstrupljanje telesa s "3 v 1" masažnim paketom!

Odpravite bolečine v križu! SUPER CENA na 40-minutno terapevtsko masažo 2v1 Anti pain efekt v salonu Presslight terapija masaže: terapevtska masaža hrbta na stolu + kineziotaping – aplikacija kineziološkega traku!

Kombinacija 2 protibolečinskih tehnik!

29,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Masaža vključuje masažo glave, vratu, celega hrbta, rok in dlani.

Stol masaža se izvaja na posebnem ergonomskem masažnem stolu, ki je udoben tudi za nosečnice, za starejše in ljudi z bolečinami v križu. Masaža je skoncentrirana na predel hrbta, kjer želite izdatnejšo masažo. Intenzivnost masaže bo prilagojena vašim željam.

Pri Anti Pain masaži hrbta se uporabljajo protibolečinske terapevtske tehnike, kot so scenar masaža, masaža z ventuzami, vibracijska masaža in kineziotaping. Te tehnike so izredno učinkovite pri lajšanju kroničnih bolečin, kot so hernija, išijas, lumbago, in druga degenerativna obolenja.

Anti Pain masaža hrbta je neboleča protibolečinska terapevtska masaža, ki odpravlja vozle, zakrčenost, težave s križem, vključno s kroničnim išijasom. S  kombinacijo več različnih protibolečinskih terapevtskih tehnik, zato je tudi učinek takojšen.

ANTI PAIN masaža hrbta je masaža pri kateri lajšamo kronične bolečine, ki nastajajo zaradi prisiljene drže, prekomernega sedenja, zakrčenosti mišic, kot posledica stresa, bolezni in starih poškodb.

Scenar masaža – občutno izboljša stanje pri bolečinah v hrbtenici (hernija, lumbago, išijas, razna degenerativna obolenja, …).

Masaža z ventuzami– Ta metoda je zelo uspešna pri mišicah v krču, saj poveča prekrvavitev in s tem vpliva na zmanjšanje mišične napetosti.

Vibracijska masaža – Razbije in zmehča vozle, sprosti napetost mišic. Lajša bolečine pri poškodbah mišic in poveča prožnost in upogljivost telesa.

Kineziotaping je neinvazivna metoda zdravljenja, ki uporablja poseben elastični trak, ki se prilepi na kožo, da bi pomagal pri lajšanju bolečin, izboljšanju gibanja in zmanjšanju vnetja. Trak deluje tako, da dvigne kožo in mišice pod njo, kar lahko pomaga izboljšati pretok krvi in limfne tekočine ter s tem pospešiti proces zdravljenja

ANTI-PAIN- stol masaža je primerna za vse,  ki si želite kaj drugačnega in učinkovitega. Znebite se bolečin v hrbtu in ponovno zaživite brez nelagodja z Anti Pain masažo hrbta. Naša 40-minutna masaža, izvedena na posebnem ergonomskem masažnem stolu, je namenjena vsem, ki si želite olajšanja bolečin in sprostitve.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Ptuj, Slovenija

Celodnevno kopanje in kosilo v kopališču Vespasianus, GH Primus 4*sup Terme Ptuj

VKLJUČENO KOSILO!

Obilica užitkov in doživetij v slogu antičnega Rima!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Več lokacij, Slovenija

Tečaj za voditelja čolna

Tečaj je kombinacija teoretičnega dela, ki poteka v spletni učilnici in praktičnega dela, ki se izvaja v klasični učilnici. Edinstven program in zagotovljena kvaliteta!

-50%
Oseb: 1
Celje in Miklavž, Slovenija

Klasična pedikura za lepa in zdrava stopala

Poskrbite za svoja stopala!