- 50 % na Bownovo terapijo – po terapiji dosežete izjemno psihično in fizično olajšanje, ki sprosti napete mišice ter odpravi bolečine in stres!

Plačajte 23,90 € in se prepustite metodi, ki pomaga tudi ko druge odpovejo, v vrednosti 48,00 €.

23,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
48,00 €
-50%
Prihranek:
24,10 €
 
 

Se vam zdi, da klasične masaže ter izpeljanke dolgoročno ne pomagajo več? Ne opazite želenih rezultatov, ste še vedno napeti, pod stresom? Potem toplo priporočamo malce drugačno metodo, ki temelji na nežnem dotiku s prsti, pravilno izvajanje pa pripelje do prenehanja bolečine in napetosti v mišicah ter zmanjšanju oteklin.

Bownova terapija je koristna tudi za psihično sprostitev, ker hitro zniža živčno napetost v telesu in pa kot preventivna terapija. Kako deluje?
Že po nekaj minutah čutite omehčanje in zmanjšanje napetosti in s tem tudi izboljšanje cirkulacije ter pospešen limfni pretok. Bownovi posegi, skupaj s fizičnimi sprostitvami sprožijo emocije (spomine), ki jih podzavestno zadržujete v tkivih, zato bownovi potegi učinkujejo tudi na energetski pretok. Z njimi se stimulira sistem meridianov (kanalčki, kjer poteka naša energija in potekajo v vezivnem tkivu telesa, njihov tok pa je odvisen od tenzije vseh tkiv in njihove hidracije in blokad, ki ovirajo normalen pretok) in v mnogih primerih tudi direktno akupunkturnih točk. Bownova terapija tako pomaga vzpostaviti ravnovesje v fizičnem in energetskem sistemu in s tem omogoča, da se vrnete v bolj zdravo oz. uravnovešeno stanje.

Kje pomaga? Pri zmanjšanju stresa, akutnih poškodbah, kroničnih bolečinah, športnih poškodbah, bolečinah v ramah, komolcih, zapestjih, vratu, čeljusti, pri glavobolih, motnjah v dihalnem, prebavnem, reprodukcijskem in hormonalnem sistemu, artritisu, artrozi, alergijah in še mnogo več. V večini primerov je potrebno relativno nizko število terapij (1-4), da dosežete znatno izboljšanje vašega stanja.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!