- 66 % na slasten mehiški meni za dva: čips z nachom in rdečo salso + piščančji file v arašidovi omaki z mehiškim rižem ALI tunina tortilja s pečenim krompirjem in fižolom + sladoled z ananasovim prelivom, smetano in cimetom + cimetova tequila.

Plačajte 14,99 € za meni za 2, ki vam bo pričaral Mehiko v vsej svoji raznolikosti, vročekrvnosti in odličnosti, v vrednosti 33,30 €.

14,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
33,30 €
-55%
Prihranek:
18,31 €
 
 

Na okušanje mehiške kulinarike, mmm ... V gostilni Majolka, ki se nahaja le nekaj minut iz Ljubljane - v Kamniku, smo samo za vas, v slogu starinskega ambienta, rezervirali mizo za dva in se drznili naročiti odlične specialitete dežele tekile in tortilij, ki jih svojim čutom okušanja premalokrat ponudite.

Ne glede na to ali radi okušate blago ali pekoče, za vas bodo specialitete pripravljene na najbolj okusen način. Srknite cimetovo tekilo, za predjed hrustajte čips z nachom in rdečo salso, in ob glavni jedi doživite Mehiko ob piščančjem fileju v arašidovi omaki z mehiškim rižem ali tunino tortiljo s pečenim krompirjem in fižolom! Vas zanima posladek? To bo nesramno dober sladoled z ananasovim prelivom, smetano in cimetom. Zatorej, pridite lačni, kajti čaka vas obilna poslastica. Ne pozabite spiti kako cimetovo tekilo še za nas :))

Gostilna Majolka vam postreže z odličnimi specialitetami slovenske, mehiške in tajske kuhinje. Kulinaričnim dobrotam se boste prepuščali v prijetnem in domačnem okolju, s pridihom starinskega ambienta, s čimer vam bodo pričarali občutek domačnosti. V gostilni Majolka za vas dnevno pripravljajo: malice, kosila, večerje, poslovna kosila, možnost praznovanja v družinskem ali poslovnem krogu, zaključene družbe, praznovanje otroških rojstnih dni z animatorko in catering. Za odličen zaključek pa vam z veseljem postrežejo tudi s slastnimi domačimi sladicami.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!