SUPER CENA za popoln oddih za 2 osebe v Malinska Green Apartments v Malinski na Krku: 2x nočitev v enosobnem apartmaju z balkonom ali teraso + posteljnina in brisače + končno čiščenje + wi-fi in parkirno mesto! Vključeno bivanje 1 hišnega ljubljančka!

Doživite prijetno klimo Malinske!

Malinska Green Apartments, sproščen oddih na Krku
Malinska Green Apartments, sproščen oddih na Krku
Malinska Green Apartments, sproščen oddih na Krku
Malinska Green Apartments, sproščen oddih na Krku
169,00€
Kupi kupon
Super cena
 Nagrajujemo zvestobo   Ob nakupu kupona ti vrnemo 0,85€ na eDenarnico
Ponudba je uspela!

Podrobnosti o ponudbi

  • Kupite in unovčite lahko več kuponov ter jih tudi podarite. 
  • Kuponi so unovčljivi od 30. 5. do 30. 6. 2024 (odhod).
  • Obvezna predhodna rezervacija s šifro kupona na telefon: 00385 99 200 2229 ali preko e-maila: [email protected] Svetujemo, da se pred nakupom pri ponudniku pozanimate o razpoložljivosti želenega termina in da rezervacijo opravite takoj po nakupu kupona, saj je rezervacija odvisna od razpoložljivih kapacitet.
  • Kupon se šteje kot unovčen, v kolikor ste opravili rezervacijo. Obstaja možnost odpovedi rezervacije vsaj 14 dni pred prihodom, v tem primeru ste upravičeni do izbire novega termina koriščenja znotraj unovčljivosti kupona.
  • Obvezna doplačila: Turistična taksa 1,80 €/osebo/dan
  • Možna doplačila: dodaten set brisač (3 brisače/osebo) 5 €; dodaten set posteljnine 10 €; otroška posteljica 10 €/noč; parkiranje za dodaten avtomobil 10 €/noč; bivanje dodatne osebe (po predhodnem dogovoru in po rednem ceniku).
  • Vključeno bivanje 1 hišnega ljubljenčka, brez doplačila za čiščenje.
  • Prijava od 16.00; odjava do 10.00.
  • Ponudba vsebuje: popoln oddih za 2 osebe v Malinska Green Apartments v Malinski na Krku: 2x nočitev v enosobnem apartmaju z balkonom ali teraso + 1x set posteljnine in 1x set brisač (3 brisače/osebo) + končno čiščenje + wi-fi in parkirno mesto za 1 avtomobil.
Koledar unovčljivosti
Na voljo
Na voljo za prihod
Na voljo za odhod
Ni na voljo

Malinska Green Apartments se nahajajo v čudovitem mediteranskem okolju, neposredno ob morju, plaži in sprehajalnih poteh, kar omogoča obilo možnosti za družinski oddih in zabavo. Najbližja plaža je oddaljena 200 m, do centra Malinske pa je le 15 minut lahkotne hoje ob obali. Poleg kopanja v čudovitih zalivih so Malinska Green Apartments idealna izbira za vse ljubitelje športa in aktivnih počitnic. Neposredno ob apartmajih se nahaja Rajski pot - 4 km dolga urejena obalna pot, po kateri se lahko peš ali s kolesom poda do bližnjih Njivic, ob vonju morja in borovcev.

Malinska Green Apartments so oddaljeni 20 minut vožnje od mosta na otok Krk in 15 minut od letališča Rijeka. Udobni in sodobni apartmaji so zasnovani tako, da zadovoljijo vse zahteve gostov med njihovim bivanjem. Odlikujejo jih nežne pastelne barve, slogovno pohištvo, obilica dnevne svetlobe ter prostoren balkon ali terasa s pogledom na borov gozd ali morje. Vsak apartma je klimatiziran in sestavljen iz ene ali več spalnic, kopalnice s hodnim tušem in pralnim strojem, dnevnega prostora s udobno sedežno garnituro za dodatni dve osebi, jedilnice in funkcionalne kuhinje, opremljene s hladilnikom s zamrzovalnikom, pomivalnim strojem, pečico, električnim kuhalnikom, kuhalnikom za vodo in osnovno opremo za kuhanje

Enosobni apartma s teraso
Moderen apartma z eno spalnico in teraso, površine 38 m2, se nahaja v pritličju objekta, vendar je večina apartmajev dostopna samo po stopnicah. Vsak apartma je klimatiziran, opremljen s televizijo z ravnim zaslonom in satelitskimi programi, sefom, telefonom in visokohitrostnim brezžičnim internetom.

Spalnica z zakonsko posteljo (160x200 cm) je ločena od dnevnega dela. Dnevna soba služi tudi kot prostor za bivanje dodatnih dveh oseb na kavču (160x200 cm) in ima izhod na udobno opremljeno teraso velikosti 10 m2 s pogledom na bližnji borov gozd in izhodom na sprehajalno pot apartmajskega naselja.

Elegantna in funkcionalna kuhinja vključuje hladilnik z zamrzovalnikom, pomivalni stroj, pečico, električno kuhalno ploščo, grelnik za vodo in osnovno kuhinjsko opremo ter jedilnico primerno za 4 osebe.

Udobna kopalnica s tušem vsebuje stranišče, sušilec za lase in pralni stroj. Gostom so med bivanjem na voljo brisače in posteljnina (1 komplet med bivanjem). Končno čiščenje apartmaja je vključeno v ceno namestitve.

Podrobnosti o ponudniku

Apartmansko naselje - Lavande d.o.o., Malinska Green Apartments

Ulica Vjekoslava Spincica 23
51410 Opatija
Hrvaška

00385 99 200 2229
Po 1nadan kupon na Petrol, OMV z Multitočko, Pošto, Trafiko ali Kiosk

Strošek obdelave plačil in tiskanja kuponov na prodajnem mestu znaša 1,50€ na nakup za vrednost nakupa do 50€, oziroma 2,95% od nakupne vrednosti za vrednost nakupa nad 50€.

Prikaži prevzemno kodo
Brezplačno tiskanje 1nadan kuponov
Svoj kupon lahko brezplačno stiskaš na eni izmed 150 Printbox lokacij.
Več o Printbox storitvi

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Pomladno sproščanje s polpenzionom v Lukovem domu na Kopah

POMLAD NA KOPAH!

Napolnite si baterije na zelenem Pohorju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Rabac, Hrvaška

Nepozabne počitnice v Camping Oliva 3* v Rabcu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije bivanja in termini - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 3
Rabac, Hrvaška

Družinski oddih v Valamar Girandella Maro Suites 5*

Vse po okusu vaših otrok! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO San Vito al Tagliamento, Italija

Prijeten oddih v Patriarca Hotel & Wellness 3*

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Umag, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v mobilnih hiškah kampa Park Umag 4* z zunanjimi bazeni!

Kamp je obkrožen z zelenjem in ponuja vse prednosti kampiranja, kot so otroška igrišča, bližina plaže ter številne druge aktivnosti.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Savudrija, Hrvaška

POLETJE! Počitnice v apartmajih Savudrija 3* z uporabo bazena z morsko vodo!

DODATNI POPUST!

Nastanitev Savudrija, ki se nahaja ob morju, na slikovitem bujnem predelu z borovci in bogatim sredozemskim rastlinjem, je odlična izbira za užitkov polne počitnice.