- 51 % na mesečne mehke kontaktne leče PureVision 2HD (komplet 3 leč) + raztopino za vse vrste mehkih kontaktnih leč Biotrue™ (300 ml) blagovne znamke BAUSCH + LOMB.

Plačajte samo 19,94 € za popoln komplet za vaše oči, v vrednosti 40,70 €.

19,94€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,70 €
-51%
Prihranek:
20,76 €
 
 

Želite jasen in kristalen pogled na svet? Vsega vam sicer ne moremo razjasniti, lahko pa vam pomagamo pri tem, da boste izjemno dobro videli tudi v slabših svetlobnih pogojih.

Pure Vision® 2HD kontaktne leče iz Bausch+Lomb so posebej zasnovane, da zmanjšajo nejasnost in bleščanje, kar pomeni, da lahko uživate kristalno jasno sliko posebej v slabih svetlobnih pogojih (High Definition™ optika). Leče omogočajo tudi zdravje in udobje, ki ga vaše oči potrebujejo, saj jih udobno vstavljate s Comfort Moist™ tehnologijo. Ves čas nošenja bodo zaradi visoke prepustnosti kisika vaše oči jasne in zdrave. Poleg vsega naštetega jih odlikuje tudi izjemna lahkotnost rokovanja z zasnovano tankostjo leče.

Raztopina za vse vrste mehkih kontaktnih leč Biotrue™ sodi med najnovejšo generacijo večnamenskih raztopin in je navdihnjena z delovanjem vaših oči,
saj posnema delovanje vašega očesa. Najnovejša tehnologija sledi naravnemu pH-ju zdravih solz, deluje kot naravni lubrikant in preprečuje denaturacijo nekaterih solznih beljakovin. Naslednje čiščenje vaših kontaktnih leč bo tako čisti užitek brez pekočega občutka.

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji sodelovanja): Vsi, ki boste kupili vsaj 2 kupona sodelujete v nagradni igri in se potegujete za nagrado "Letna zaloga mesečnih kontaktnih leč PureVision 2HD (4x škatlice s 6 mesečnimi lečami PureVision 2HD. V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Finalno žrebanje za glavno nagrado bo potekalo 25. maja 2012. Nagrajenec/ka bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščen/a po elektronski pošti najkasneje v roku 2 delovnih dni. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo, ali zahtevati denarne protivrednosti. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. ali v Kozmetičnem salonu Avelon Leopold Petrovčič s.p. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: Sodelujoči v nagradni igri soglaša, da organizator kot upravljalec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (UL RS številka 86/2004). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu. Organizator lahko obdeluje zbrane osebne podatke za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije za raziskave trga, obveščanje o ponudbah, novostih in ugodnostih ter za druge namene trženja. *Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom 1nadan.si kupona. V žrebu sodelujete lahko tudi tako, da pošljete dopisnico s pripisom Salon Avalon na MEDIA LAB d.o.o., Tržaška 133, 1000 Ljubljana. Organizatorji nagradne igre so Kozmetičnem salonu Avelon Leopold Petrovčič s.p., v sodelovanju z MEDIA LAB d.o.o. (1nadan.si).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM TEDEN s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Lesce, Slovenija

Čudovit oddih v Hotelu Krek v Lescah

Blejsko jezero in njegova okolica vabita k nepozabnim doživetjem!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

BOUTIQUE HALLOWEEN s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v Crikvenici!