- 55 % na otroško jahanje (pol ure) + osnovno spoznavanje Welških ponijev + gratis pijača (voda, domači sok, kava za starše) v prelepi naravi na Ranchu Welski blizu Celja.

Plačajte 9 € namesto 20 € in prepustite vaše otroke simpatičnim konjičkom, vi pa si medtem privoščite masažo za samo 9 € namesto 30 €!

9,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-55%
Prihranek:
11,00 €
 
 

Diči diči diča, urno na konjiča! In to na tistega simpatičnega ponija, ki je tako prisrčen in prijazen, da bo vašim najmlajšim takoj odpravil vsak strah pred konji in jih naučil, kako povezani smo v osnovi ljudje in živali!

Odpravite se na Ranch Welski na Proseniškem (5km od izhoda AC Celje vzhod,  5km od AC Dramlje in 10km od Citycentra v Celju) v neokrnjeno naravo, kjer bodo vašega otroka najprej spoznali s konjički, potem pa jih bodo usposobljeni inštruktorji posadili v sedlo, da bodo lahko jahali kot tisti pravi kavboji!
Posvetili se bodo vsakemu otroku posebej, glede na njegovo starost in zanimanje, tako da bo prav vsak odšel s prijetnim vtisom in spominom. Starši lahko te trenutke ovekovečite s fotoaparatom ali pa izkoristite trenutek zase in se predate 30-minutni klasični ali športni masaži hrbta.

Omogočite prijetno in nevsakdanjo izkušnjo vašemu nadebudnežu!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!