Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-60%
Oseb: 1

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Spoznanja o sebi! -64% na izdelavo numerološkega ujemanja dveh osebnih števil! Izračun se lahko opravi za partnerje, sorodnike, sodelavce, prijatelje, znance in simpatije! GRATIS: odgovori na 2 vprašanji! Numerološka razlaga obsega 5 strani A4 formata!

Za lažje sprejemanje pravih odočitev ob pravem času! V tej ponudbi so na voljo tudi druga opcije, ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

8,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,99 €
-64%
Prihranek:
16,00 €
 
 

Izračun se lahko opravi za partnerje, sorodnike, sodelavce, prijatelje, znance in simpatije. Poznati morate le ime, priimek in rojstni datum osebe. Posredujete nam svoje podatke in podatke za drugo osebo ter čim prej izvedite na kakšen način se s kom ujamate.

Vas zanima ali se z neko osebo numerološko ujamete? Vaši odnosi bodo od zdaj naprej veliko lažji! Na petih straneh A4 formata boste prejeli vse potrebne napotke za izboljšanje vseh vaših odnosov.

Vaš izračun bo pripravila priznana svetovalka Mariša, prejeli ga boste po elektronski pošti. Izračun prejmete v dveh delovnih dneh od oddaje vašega naročila.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

Super cena
Oseb: 6
NOVO Rogla, Slovenija

Družinska vstopnica za Pot med krošnjami Pohorje na Rogli!

2 odrasla + 4 otroci!

Doživetje narave kot jo vidijo ptice! Spoznajte veličastna drevesa Pohorja! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za ženske v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!