Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Nega obraza in čiščenje problematične kože (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Pospeševanje rasti las, v zasebni kliniki Zdrav splet

Se soočate s težavo izpadanja las?

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Zmanjševanje strij v zasebni kliniki Zdrav splet

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Anticelulitna masaža v zasebni kliniki Zdrav splet

Pri tej ponudbi lahko zberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Revolucionarno! -60% na PRP terapijo lasišča - tretma pospeševanja rasti las z lastno krvno plazmo v zasebni kliniki Zdrav splet!

Se soočate s težavo izpadanja las?

180,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
450,00 €
-60%
Prihranek:
270,00 €
 
 

Zakaj PRP proti izpadaju las? Za ustavitev izpadanja las se že nekaj časa uporablja krvna plazma. Naša lastna kri vsebuje različne žive celice, ki jih lahko uporabimo za samozdravljenje, regeneracijo in pomlajevanje. Pri PRP gre za koncentrirano, s trombociti bogato krvno plazmo, ki jo pripravimo iz pacientove lastne krvi. PRP, ki se uporablja proti izpadanju las vsebuje zelo visoko število krvnih celic, rastne faktorje in proteine, ki v lasnih koreninah vzbudijo pomlajevalni proces in regeneracijo. Izpadanje las se zmanjša, lasje se okrepijo in vzpodbudi se ponovna rast iz oslabljenih lasnih mešičkov.

Kje pomaga PRP? PRP se ne uporablja le pri težavah z izpadanjem las, temveč se uporablja tudi v estetski medicini za pomlajevanje kože, kot naravni lifting kože, pri celjenju poškodb, v medicini športa itd..  Pri športu je bila PRP do leta 2011 prepovedana, saj je veljala kot doping metoda. Testi ki so odkrivali doping do leta 2011 niso ločili naravne rastne hormone, ki jih vsebuje krvna plazma od umetnih hormonov. V športni medicini se pri približno ½ vseh športnih poškodb danes v razvitem svetu uporablja PRP za hitrejše okrevanje.

PRP, ki se uporablja pri težavah z lasiščem Pomembna je priprava  PRP, ki jo bomo uporabili pri težavah z lasiščem. PRP proti izpadanju las lahko vsebuje med 40 in 95% krvnih celic. Pomembno je tako število celic, kvaliteta let teh in način uporabe.

Možni zapleti  pri PRP proti izpadanju las Resnih zapletov pri  terapiji z PRP ne poznamo. V času nosečnosti se terapija izvaja le izjemoma. Tudi ob morebitnih vnetjih na koži glave PRP terapije za izpadanje las ne izvedemo. Terapija PRP se ne izvaja pri bolnikih ki imajo težavo s strjevanjem krvi, bolnikih ki imajo avto-imune bolezni, bolezni jeter ali rakava obolenja.

Terapija PRP pri izpadanju las Najmanj 3x (optimalno 7-10 krat) v razmaku 30 do 60 dni.  Pred PRP terapijo ne smete uživati zdravil ki redčijo kri, prav tako ni priporočljivo na dan terapije jemati protibolečinska zdravila in antirevmatike, saj lahko ta zdravila zmanjšujejo učinek ponovne rasti las. Pacientu pred terapijo odvzamemo kri, nato pa s pomočjo posebnega centrifugiranja ločimo rdeče krvne celice od krvne plazme. Z zelo finimi iglicami se PRP vbrizgava v podkožje direktno ob lasne korenine, ena terapija traja približno 30 minut.  

Kako deluje PRP pri izpadanju las? Najprej se je PRP uporabljal pri presajanju las kot sredstvo za izboljšanje rezultatov presajanj. Strokovnjaki ki se ukvarjamo s presajanjem in prenovo lasnih korenin smo ugotovili, da pravzaprav že samo vbrizgavanje PRP regenerira slabe in zakrnele lasne korenine in pospeši krvni obtok v regiji kjer jo vbrizgamo.  Z uporabo PRP vzpostavimo v lasišču ponovno ustrezen metabolizem in hormonsko ravnovesje.

ZASEBNA KLINIKA ZDRAV SPLET  
Klinika Zdrav splet je od leta 2006 aktivno vključena v javno zdravstveno mrežo in povečuje dostopnost do proktološkega zdravljenja in omogoča operativno zdravljenje dimeljskih, popkovnih kil in estetskih operacij po najsodobnejših metodah.V Zdrav splet izvajajo vsakemu posamezniku prilagojen postopek zdravljenja in operiranja v pogojih lokalne tumescentne anestezije ali splošne anestezije. V zadnjih leti se Zdrav splet širi predvsem na področju estetske medicine in opravlja vse vrste estetskih posegov in operacij.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Masažno razvajanje v dvoje v soju svečk in kozarčku penine

Privoščita si sprostitev in razvajanje, ki si ga zaslužita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Keratinsko vihanje trepalnic

Dolgotrajen učinek!