- 58 % na celodnevno kopanje v unikatnem bazenu Rimskih term! Očistite in sprostite svoje telo, kot so to počeli Stari Rimljani!

Plačajte 8,40 € za unikatno vodno čofotanje po rimljansko, v vrednosti 20 €

8,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
20,00 €
-58%
Prihranek:
11,60 €
 
 

Spoznajte zdravilno moč Rimskih term s celodnevnim kopanjem! Če vas je kadar koli zanimalo, kako so ljudje živeli včasih, se sproščali in uživali, bo obisk Rimskih term danes v vas vzbudil prav to zgodovinsko zgodbo! Že stari Rimljani so dobro poznali zdravilnost in moč termalne vode iz Rimskih Toplic, vi pa boste zmagovito zgodbo okusili z nabiranje nove energije v unikatnem bazenu, ki je arhitektonska kopija velikih rimskih bazenov. Odličen dan boste preživeli prepuščeni le uživanju za zdravje in odplavali v čas, ko je bil Rimski imperij najmočnejši. Moč zdravilnosti in udobja, tokrat namenjena prav vašemu odličnemu počutju!

Bazen v Rimskih termah je zgrajen po zgledu bazenov v starem Rimu. Celotna zgodba, ki jo doživite v bazenskem kompleksu, vas popelje 2000 let nazaj v preteklost, v čas, ko je bil Rimski imperij najbolj vpliven in je imel najpomembnejši vpliv na moderno znanost ter dojemanje sveta. Bazenski kompleks vam nudi vrhunsko sprostitev, intimno okolje in možnost popolne preobrazbe. Bazen je zasnovan kot arhitektonska kopija velikih rimskih bazenov, v katerih so očiščevali svoje telo in dušo Stari Rimljani. Na stenah bazenskega kompleksa so štiri rekla, ki so bila zapisana v starih rimskih kopališčih. Le-ta so: VENTIS SECVNDIS TENE CVRSVM FINEM – Pojdi s tokom; TIMENDI CAVSA EST NECRISE – Boj se nevednosti; QVIDQVID AGIS PRVDENTER AGAS ET RESPICE – Karkoli delaš, delaj previdno do konca; NON VINI VI NO SED VI NO AQVAE – Nikoli ne pij vina na silo in tudi vode ne.

Rimske terme ležijo ob znameniti zemeljski prelomnici, ki je približno 1000 m pod zemeljsko površino. Iz globin prihaja termalna voda s temperaturo 39 stopinj Celzija, na površino jo privre 22,3 litra na sekundo. Termalna voda ima mnoge zdravilne učinke.
Svojemu telesu privoščite še Deželo savn Varinia, kjer so vam na voljo rimska, finska, turška in infra savna s številnimi kotički za sproščanje ter regeneriranje telesa.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Slovenj Gradec in Kope, Slovenija

BOOM TEDEN s polpenzionom v hotelu Slovenj Gradec in na smučišču Kope

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Lesce, Slovenija

Čudovit oddih v Hotelu Krek v Lescah

Blejsko jezero in njegova okolica vabita k nepozabnim doživetjem!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

BOUTIQUE HALLOWEEN s polpenzionom v Hotelu Esplanade 4* v Crikvenici

Krompirjeve počitnice in noč čarovnic v Crikvenici!