- 55 % na super avanturo - rafting po najlepši slovenski reki Soči + darilo ob 20-letnici TOP Extrema: 4x slike + koriščenje piknik prostora!

Plačajte 26,90 € za pravi adrenalin in se ga spominjajte še leta, v vrednosti 60 €.

26,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-55%
Prihranek:
33,10 €
 
 

Krasna si bistra hči planin, brhka …. Opa, ne tokrat! Sedaj se vam bo smaragdna reka Soča prikazala v popolnoma  drugačni luči! V tisti divji, nebrzdani, avanturistični! Se upate spoprijeti z njo?

Potem pa se le odzovite na povabilo TOP Extrema, ki vas ob 20-letnici delovanja vabi na nepozabno rafting doživetje po reki Soči. Športni center Top Extreme se nahaja tik ob reki Soči, le 6 km iz Bovca, kjer je začetna točka večine njihovih dejavnosti. Še nikoli niste bili na raftingu? Pa kaj - vključena prijazni inštruktorji vas bodo poučili o vsem, kar morate vedeti, Vsa potrebna oprema in inštrukcije ter spremstvo naših vodnikov. S seboj potrebujete le kopalke in kratko majico ter brisačo, za ostalo bodo poskrbeli oni. Izleta traja povprečno 2 uri 30 minut , dvakrat pa se ustavimo za kopanje.

Da te avanture ne boste kar tako pozabili, pa so za vas pripravili tudi 4 slike v digitalni obliki ter uporabo prostora za piknik s plinskim žarom, kjer imate možnost uporabe igrišč na travi ( odbojka, mini nogomet, badminton ). Lahko pa se poskusite tudi v hoji po gurtni »slackline«. Dajte si duška!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Personalzirana nega obraza HydraART, 75 min

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji (60 min)

Popolno sproščanje telesa, ki vas bo napolnilo z novo življenjsko energijo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!