- 50 % na profesionalno frizersko storitev za ženske: pranje + striženje + fen + likanje las v frizerskem studiu Skuštrana Urška. Zasijte z novo pričesko!

Plačajte 17,50 € za žensko striženje po zadnjih modnih smernicah, v vrednosti 35 €.

17,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-50%
Prihranek:
17,50 €
 
 

Od nekdaj lepe so Lubljanke slovele, al' lepše od Urške bilo ni nobene!
In ker je bila Urška najlepša, se je odločila odpreti frizerski studio, da bo polepšala še ostale Slovenke! Zato se hitro oglasite pri njej, kjer vam bodo profesionalni frizerji oprali lase, pomirjajoče zmasirali lasišče ... saj veste, kako prija ;), in postrigli ali pristrigli vaše lase, ne glede na kratko, dolgo ali srednjo dolžino. Iz salona boste odkorakale z novim ženstvenim zagonom, le Povodnega moža se boste morale paziti!

Frizerski studio Skuštrana Urška se nahaja v Kranju, na Jezerski cesti 41. Tam bo vas in vaše lase z nasmeškom pričakala Ula Šmit, ki ima izreden posluh in čut za lase in kar je najbolj pomembno, vas in vaše lase bo razvajala vse do popolne pričeske, ki si jo vaš čudoviti obraz zasluži. Ni važno ali so vaši lasje dolgi ali kratki ali srednje dolžine, bi radi malce pristrigli špice ali naredili drastično spremembo, vse je mogoče, glavno, da boste s pomočjo salona sijali v vsej svoji lepoti. Vabljeni!

Ponudite vašemu obrazu popolno modno pričesko, ki bo vaše prelepe poteze le še bolj poudarila ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

-56%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Vrednost kupona je 8,10 €. Razliko 18,90 € do polne cene (27,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!