- 50 % popusta za unikatno srebrno verižico z vašim osebnim imenom v zlatarsko-graverskem ateljeju. Bodite drugačni od drugih!

Plačajte 30 € za čudovito darilo sebi ali drugim, v vrednosti 60 €.

30,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,00 €
 
 

Ko se rodimo, dobimo ime, ki nas zaznamuje. Potem pa odraščamo in postajamo vedno bolj enaki drugim, kar nam v določenih trenutkih ni najbolj všeč. Vrnite se spet k sebi, svoji edinstvenosti in naj vas vaše ime vedno znova spomni, kdo ste!

Nosite ga okoli vratu, saj vam bodo v zlatarsko-graverskem ateljeju izdelali čudovito unikatno srebrno verižico z vašim imenom. Izbirali boste lahko med štirimi različnimi dizajni srebrnih (925/1000) verižic dolžine 42 cm. Na voljo vam je pestra izbira pisanih ali tiskanih črk. Verižico z osebnim imenom vam bodo zapakirali v elegantno darilno embalažo, tako da je lahko tudi izjemno lepo in osebno darilo.

Ko se boste oglasili v zlatarsko-graverskem ateljeju na Dolenjski cesti, smo prepričani, da boste za trenutek ali dva obstali in si ogledali še bogato ponudbo različnega nakita za vse priložnosti, med katerimi je tudi širok nabor unikatov in nakita po vaši meri. Ves nakit je izdelan po najvišjih kakovostnih standardih z lastno proizvodnjo, po tradicionalni ročni umetnosti izdelave in z najsodobnejšimi stroji.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

4 fotografije za dokumente

Tudi vam poteče veljavnost osebnih dokumentov? Izkoristite izjemno priložnost za fotografiranje po mega ceni!