Naporni izpiti ali matura? Težave z učenjem? - 67 % na dvojno zgoščenko, ki olajša naporno učenje. Snov boste osvojili učinkovito, hitro in z najmanj napora!

Plačajte 19,80 € in se pripravite na vaše izpite na lažji način, v vrednosti 59,99 €.

19,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
59,99 €
-67%
Prihranek:
40,19 €
 
 

Dragi učenci, mladi in stari, sočustvujemo z vami! Vsak se slej ko prej sooči z goro učenja, pa naj bo to matura, strokovni in popravni izpiti ali zgolj pridobitev raznih certifikatov. A brez skrbi, na voljo vam je odličen pripomoček, ki bo pripomogel k lažjemu učenju brez stresa, pa še vse si boste zapomnili, tako da bodo rezultati odlični!

Gre za sinhronizacijo možganskih valov s pomočjo dvojne zgoščenke, namenjene hitremu in učinkovitemu učenju.S pomočjo zvočnih zgoščenk se boste 100% učinkovito pripravili in osredotočili na učenje, se skoncentrirali za reševanje kompleksnejših nalog, odpravili strah pred testi, ter utrdili spomin po samem učenju.
Vsebina 1. zgoščenke:
Odpravite strah pred testi
- ta seansa uporablja Alfa valove za odpravo anksioznosti in stresa, medtem ko Beta frekvence na možgane delujejo tako, da izostrijo um.
Utrjevanje spomina po učenju
- seansa spusti um do globokega osvežujočega Delta stanja, kar deluje podobno kot hiter spanec. Po številnih raziskavah je bilo ugotovljeno, da se spomini utrdijo med spanjem in celo kratek spanec po učenju pomeni, da se bo več informacij vtisnilo v spomin.

Vsebina 2. zgoščenke:
Koncentracija za učenje - seansa modulira med različnimi srednjimi Beta frekvencami, ki pomagajo povečati koncentracijo med branjem, učenjem ali opravljanjem katerekoli druge mentalne dejavnosti.
Koncentracija za kompleksne naloge - seansa izostri um, obenem pa zmanjša frustracijo in anksioznost. Fokusira desno možgansko hemisfero, medtem ko pospeši in stimulira levo hemisfero. Na ta način se zmanjšata anksioznost in strah pred neuspehom, hkrati pa se izostri um, ki se posledično lažje spopade s kompleksnimi nalogami (npr. matematika, logika, fizika ...)

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.