Oddih v Grčiji! - 50 % na 4-dnevni oddih za 2 osebi: 3x nočitev z bogatim zajtrkom + neomejena uporaba zunanjega ogrevanega bazena in savn + 1x celodnevna izposoja koles v priznanem Voras Resort Hotel & Spa****!

Plačajte 119 € (le 19,8 € na osebo na noč!) za nepozabno grško doživetje v hribovitem predelu grške celine, v vrednosti 238 €.

119,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
238,00 €
-50%
Prihranek:
119,00 €
 
 

Spoznajte Grčijo malo drugače, na idiličnem gorskem oddihu!
Radost trganja koščka sonca, lesketajočih oči ob gorskih vodah, pristnega zelenja, svežega zraka in prečudovite narave, je rezervirana za ljubitelje "malce" višje nadmorske všine. Pa tudi za tiste željne pohajkovanja, gorskega kolesarjenja, uživanja ter za vse navdušence pristne grške izkušnje - domačega sladoleda, kulinarike in domačnega razvajanja.
Zagotovite si svoj 4-dnevni oddih med grškimi gorami, obilnim zajtrkom, pohajkovanjem, prepuščanju sončnim žarkom, kopanju v bazenu, sporščanju v savni in preprosto občutite grško ležernost.

Voras Resort Hotel & Spa je bil že 2. leto zapored nagrajen kot najboljši gorski umik v Grčiji, v mednarodno priznani reviji Conde Nast Traveller (po glasovanju bralcev).
Gorska nastanitev vas bo osupnila s pogledom na jezero in gore Vegoritida in kot taka predstavlja edinstvenost letovišča, v naravi. Poleg tega ponuja tudi spa oddih, uživanje v zunanjem ogrevanem bazenu in kulinarične užitke v dveh restavracijah - italijansko in "gorsko", ki temelji na grški kuhinje in slavnih grških Souvlaki-jih.
Torej, zakaj bi se prepustili domačnosti grkov le ob morju ko pa imajo čudovite hribe ;)

Hotel Voras Resort se nahaja v Grčiji, na njenem severnem delu, tesno ob meji republike Makedonije, na nadmorski višini 850 metrov, v prefekturi Pella.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.