Prenovite svoje telo! - 50 % na SPA ESSENTIALS solni piling celega telesa s kristali soli iz mrtvega morja + 45-minutna masaža celega telesa z aromatičnimi olji v Salonu 20!

Podarite si luksuzno razvajanje vašega telesa!

Solni piling in masaža celega telesa
Solni piling in masaža celega telesa
23,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
47,00 €
-50%
Prihranek:
23,50 €
 
 

Piling telesa je osnovni in bistveni del nege kože. Z njim odstranimo odmrle celice vrhnjice, ki kožo naredijo sivo in pusto. Z odstranitvijo le teh, kožo poživimo, poleg tega pa aktivnim sestavinam krem in losjonov omogočamo prodiranje globje v kožo. S tem koži vrnemo zdrav izgled in sijaj.

V Salonu 20 uporabljamo SPA ESSENTIALS solni peeling s kristali soli iz mrtvega morja, polne človeku potrebnih mineralov, ki nežno odluščijo površinski sloj odmrlih celic povrhnjice. Z dodanimi eteričnimi olji rožmarina, poprove mete, lavande in brina se spodbudi razstrupljanje kože. Po pilingu je koža dobro očiščena, gladka, čvrsta na otip ter odlično pripravljena na nadaljevanje kozmetične nege. Izdelek je namenjen: vsem tipom kože, zanjo in zanj, še posebej kot podpora negam za intenzivno detoksikacijo telesa.

Potek tretmaja : 
- nanos SPA ESSENTIALS solnega pilinga na celo telo
- izpiranje  odluščenih celic s telesa pod tušem
- 45-minutna masaža z aromatičnimi olji po izbiri (S-AROM - za sprostitev, T-AROM – za izboljšanje tonusa kože, P-AROM – za potenje)

V kozmetičnem Salonu 20 izvajamo vrhunske masaže, saj ta ne pomeni le odlično sprostitev za vaše telo, temveč tudi za vašo dušo. Pod rokam izkušene maserke se bodo sprostile napetosti v vaših mišicah in celotnem telesu, medtem ko bodo ambient, pomirjujoča glasba in različne dišave sprostile vaše misli in pregnale vsakodnevne skrbi. Pri masaži je res ključna sprostitev, zato dajemo temu poseben poudarek. V kolikor so prisotne napetosti v določenem predelu, se temu predelu telesa še posebej posvetimo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

-77%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!