72 % popusta za izbor dveh revij CICIDO in revije MALI MOJ PLANET z že všteto poštnino! DARILO ob vsakem nakupu: zvezdne voščenke!

Za samo 3,54 € boste prejeli dve reviji Cicido in revijo Mali Moj planet iz leta 2011 v vrednosti 12,63 €. CICIDO in MALI MOJ PLANET – najboljše za razvoj vašega otroka v predšolskem obdobju! DARILO ob vsakem nakupu: zvezdne voščenke – veliko veselja za male rokice!

3,54€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,63 €
-72%
Prihranek:
9,09 €
 
 

Verjamemo, da je tudi vaš otrok najbolj zadovoljen, kadar se skupaj igrata, rišeta, ustvarjata, kuhata … To so trenutki, v katerih se otrok največ nauči, hkrati pa se tako tkejo niti, ki vaju bodo povezovale vse življenje. A včasih se zgodi, da zmanjka zamisli in gradiv. »Kaj pa naj zdaj počnemo?«
 
V takšnih trenutkih pride še kako prav kakovostna in zanimiva revija za predšolske otroke.  

V tej ponudbi vam predstavljamo dve zares odlični reviji za otroke od 2. leta naprej: Cicido in Mali Moj planet. Z nakupom kupona prejmete izbor treh najbolje prodajanih revij iz leta 2011: dve številki Cicidoja in eno številko revije Mali Moj planet, prihranite 72% v primerjavi s ceno v prosti prodaji in si zagotovite še prikupno darilo zvezdne voščenke.

Domišljija – razvoj govornih spretnosti – logično mišljenje – ustvarjalnost
Vse to spodbuja revija Cicido z izbranimi leposlovnimi besedili (pesmicami, pravljicami, ugankami, slikopisi …) najboljših avtorjev, s kakovostnimi ilustracijami vrhunskih ilustratorjev in premišljenimi didaktičnimi nalogami.

Spoznavanje sebe in sveta okrog nas – raziskovanje – ljubezen do narave

Prebiranje revije Mali Moj planet je vznemirljivo kot najbolj napeta pustolovska odprava. Otrokom razkriva skrivnosti iz sveta živali, rastlin, naravnih pojavov, človeškega telesa … in spodbuja radovednost ter ljubezen do narave.

Vaš otrok bo gotovo užival – ob njem pa tudi vi! Zato izkoristite ugodnosti ob nakupu kupona: prihranite in si zagotovite darilo! Pohitite, zaloge so omejene!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.