Pohiti, samo 55 mest na voljo! 50 % popusta na celodnevni italijansko obarvani izlet v Oglej, Palmanovo in ZOO v Lignano (doplačilo), dne 2.5.2012, s turistično agencijo Tur tur!

Plačajte 24 € in preživite dan v obmorskem mestu, v šopingu in z obiskom živalskega vrta, v vrednosti 48 €

24,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
48,00 €
-50%
Prihranek:
24,00 €
 
 

Nagradite se z enodnevnim izletom v Oglej in Lignano ter popoldanskim uživanjem v enem najlepših italjanskih živalskih parkov, ki se razteza na 100.000 m2.
Kdo pravi, da na morete imeti vsega? Samo želeti si morate dovolj močno in čaroben dan se bo prebudil pred vami. Združite sonce na morju, navdušeno šopingiranje in prečudovito izkušnjo v živalskem vrtu v Lignanu, srce vam bo zatrepetalo. Za prvomajske praznike ne bodite doma ;)

PROGRAM:
Odhod avtobusa ob 06.00 uri. Vožnja po avtocesti, mimo Trsta proti Ogleju, ki je eno najpomembnejših zgodovinskih mest Tržaškega zaliva, z ostanki rimskega foruma, ki je pod varstvom UNESCO. Ogledali si bomo Baziliko, ki je prava zakladnica umetnosti in zgodovine s številnimi mozaiki, ki veljajo za najlepše in najobsežnejše v zahodni Evropi. Muzej hrani tudi eno najpopolnejših arheoloških zbirk severne Italije.
Zapeljali se bomo do nakupovalnega središča pri Palmanovi, mesto v malem z modnimi trgovinami, vse po ceni outleta, ponuja več kot 90 tovarniških trgovin priznanih italijanskih in evropskih znamk oblačil in obutve, izdelkov za dom in kozmetike, pa tudi restavracij in kavarn.
Popoldan pa preživeli v obmorskem letovišču Lignano Sabbiadoro z dolgo, 8km peščeno plažo finega zlatega peska in centrom mesta z značilnim glavnim drevoredom bogatim s trgovinami, restavracijami, butiki, igralnimi saloni, majhnimi trgi. Popoldan je namenjen uživanju v enem najlepših italjanskih živalskih parkov, ki se razteza na 100.000 m2 površine med dvema bregovoma reke Tilment (Tagliamento), na severozahodnem delu polotoka Lignana, v njem pa živi 1.000 živali, 150 vrst, od sesalcev do ptičev in plazilcev. Ob avtohtonih rastlinah so v parku tudi tropske vrste in eksotične živali. Trenutno park razpolaga z več kot 70 bivališči, v katerih živijo razne živalske vrste. Vsa bivališča so izdelana z naravnimi materiali, kot sta les in kamen.

Prečudovit dan čaka na vas!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.