Ste naročili popolno telo? -50 % na anticelulitno terapijo z IR komoro, pilingom in anticelulitno kremo v Medicinsko estetskem centru Perfect Body!

Plačajte 17,50 € in se poslovite od celulita, v vrednosti 35 €.

17,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
35,00 €
-50%
Prihranek:
17,50 €
 
 

Kar za nami stopite, drage dame - tiste seveda, ki si želite popolno telo. Ne bomo vas peljali daleč, zgolj do Maribora, do Medicinsko estetskega centra Perfect Body, kjer bodo z vami ravnali... preprosto popolno!

V estetskem delu centra Perfect Body vas namreč pričakujejo strokovne delavke - terapevtke, ki so posebej specializirane za najnovejše, najučinkovitejše, klinično preizkušene in varne metode hujšanja, odstranjevanja maščobnih blazinic in odpravo celulita, ki jih uspešno izvajajo s pomočjo vrhunske tehnologije.
Tokrat vam ponujajo odpravo celulita s pomočjo IR komore,
ki s svojim globinskim delovanjem velja za pospeševalca izgube odvečne telesne maščobe. Infrardeča toplota se vsrka od 4 do 5 cm globoko v človeško telo in tako segreva področje, kjer se nahaja največji delež maščobnih oblog. Poleg tega z obiskom infrardeče savne pospešujemo razstrupljanje telesa, izboljšujemo krvni obtok ter krepimo imunski sistem. Za nameček pa vam naredijo še piling in nanesejo anticelulitno kremo. Ne bojte se biti popolne!

Medicinsko estetski center Perfect Body vam v sodobno opremljenih prostorih z uporabo najsodobnejših aparatur in s strokovno izobraženim osebjem zagotavlja najnovejše trende in metode na področju medicine in estetike.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.