58 % popusta na testiranje in začetno terapijo v BIOM bioresonanci. Zadihajte globoko in zdravo brez alergij!

Plačajte 29,40 € za analizo vaših morebitnih alergij in ostalih nevšečnosti, v vrednosti 70 €.

29,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
70,00 €
-58%
Prihranek:
40,60 €
 
 

Cvetni prah bo že odcvetel, vi pa še vedno kihate? Prenehali ste jesti določeno hrano, a še kar opažate tiste nadležne rdeče pikice na vaši koži? In stokrat ste že oprali posteljnino z najkakovostnejšimi sredstvi za pranje, pa še kar težko dihate? Mogoče pa ukrepate v napačno smer. Svetujemo vam, da diagnozo vaših malih nevšečnosti, ki se tičejo zdravja, prepustite strokovnjakom, ki bodo s pomočjo fenomena resonance natančno analizirali vaše alergije in vam pomagali prijetneje živeti!

Terapija v BIOM bioresonanci z napravo BICOM (okrajšava za biokomunikacijo) je popolnoma neboleč in udoben način odkrivanja in zdravljenja alergij ter lajšanja številnih drugih zdravstvenih težav, ki nam lahko zagrenijo življenje. Tekom zadnjega desetletja beleži terapija z bioresonanco največ uspehov pri alergijah (po zadnjih podatkih več kot 80-odstotna uspešnost), vedno več pa je pozitivnih izkušenj tudi na področjih kot so: zdravljenje kandide oz. kandidoze t.i. bolezni današnje civilizacije, lajšanje težav pri raznih vnetjihh, pospeševanje okrevanja pri športnih poškodbah, lajšanje revmatičnih bolezni in kroničnih bolečin, lajšanje težav pri slabokrvnosti (kronično ali akutno pomanjkanje vitaminov), hitrejše celjenje ran, lajšanje migren in bolečih menstruacij, lajšanje težav povezanih z menopavzo, zdravljenje odvisnosti in podobno.

Znanost in narava z roko v roki je zmagovalna kombinacija. Pustite, naj vam pomaga!Za več informacij in nasvetov obiščite www.biombioresonanca.in.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.