63 % popust na tečaj bubble maker - potop z jeklenko za otroke od 8. leta starosti v Potapljaškem centru Sharky v Fiesi!

Plačajte 29,6 € za nepozabno morsko doživetje v vrednosti 79,99 €.

29,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
79,99 €
-63%
Prihranek:
50,39 €
 
 

Otroku ne morete razkazati vesolja, lahko pa mu omogočite, da spozna podvodni svet, ki nam je veliko bližje, pa je vseeno skoraj manj raziskan kot vesolje!
Se spomnite, kako ste kot otrok uživali v pihanju mehurčkov? Opazite, da otroci to še danes radi počnejo? »Pihanje« mehurčkov pod vodo pa je še prav posebno doživetje.  »Bubble maker« združuje oboje – spoznavanje podvodnega sveta in zabavo.
Ne pozabite, nikoli nismo premladi, da bi se zabavali. Zato izkoristite priložnost in podarite to poletje svojemu otroku nepozabno dogodivščino.

Otroci bodo: izkusili, kako izgleda potapljanje z jeklenko ob skrbnem nadzoru inštruktorja potapljanja; prvič vdihnili s polnimi pljuči tudi pod vodo; spoznali in uporabili potapljaško opremo  za potapljanje z jeklenko (oprema je prilagojena za otroke). Tečaj traja približno 1 uro, otroci pa se bodo ob skrbnem nadzoru inštruktorja potopili do globine 2 metrov.
Bolj ko je otrok radoveden, več se nauči. Omogočite otrokom, da svojo radovednost potešijo tudi pod vodo. Pokažite jim širino in globino sveta, v katerem živijo.

Potapljaški center Sharky je eden prvih potapljaških centrov na Slovenski obali. Letos praznuje 20 letnico delovanja. Vodi ga Lado Celestina, ki je bil drugi PADI inštruktor potapljanja v Sloveniji. Med inštruktorji pa te pričakuje tudi Jernej, Ladotov brat, ki ga je že kot najstnika zastrupila ljubezen do odkrivanja morskih globin.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.