Izklesajte si telo, kot ste si ga vedno želeli! ! 60 % popusta na paket 5 tretmajev z medicinskim aparatom Futura PRO v Spa & Beauty Tea v Novi Gorici. Ob nakupu 1 kupona prejmete Power plate vadbo gratis!

Plačajte 160 € in se oblecite v mično telo, v vrednosti 400 €.

160,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
400,00 €
-60%
Prihranek:
240,00 €
 
 

Da, tudi nas kar zmrazi vsakič, ko slišimo besede liposukcija, skalpel, rez … Brrrrr, in potem nas vse mine. A tokrat vam center Spa & Beauty Tea iz Nove Gorice predstavlja nekaj izjemnega – aparat Futura PRO za hitro in učinkovito preoblikovanje ter učvrstitev telesa. V aparatu Futura PRO je združena edinstvena tehnologija 40-letnega neprekinjenega razvoja in raziskav britanskega podjetja Ultratone. Vrhunski aparat je estetska inovacija, ki združuje več različnih tretmajev.

Osnova aparata je OCM tehnologija, to je optimalna celična modulacija, ki omogoča učinkovito telesno vadbo in je znanstven odgovor za vse, ki si želijo izboljšati obliko telesa in obraza ter ob tem ohraniti tonus mišic in kože. S 44 oblikami različnih impulzov v več kot 150.000 programskih stopnjah, aparat Futura PRO simulira signale centralnega živčnega sistema. Specifični Ultraton programi z različnimi frekvencami, valovnimi oblikami in pulzi lahko direktno dosežejo posamezne celice, kar omogoča točen, varen in učinkovit rezultat pri pomlajevanju obraza in telesa. Tim angleških znanstvenikom pod vodstvom svetovno priznane nevrologinje dr. Gerte Vrbove iz Londonske univerze je oblikoval programe za telo in obraz tako za moške kot tudi za ženske. Aparat odgovarja na neomejene želje in zahteve strank in tistih, ki vam izdelajo individualen paket, skladen z vašo telesno konstitucijo in pričakovanji. Da so rezultati tretmajev izjemni, se lahko prepričate ob pogledu na Shakiro, Madonno in Gwyneth Paltrow, ki so svoje telo zaupale Futuri PRO. Aparat Futura PRO sestavlja več programov: kromoterapija, biostimulacija, elektroporacija, lipoliza, kavitacija, biofrekvence in virtualna mezoterapija. Za več podrobnosti prosimo obiščite spletno stran www.spatea.si, kjer si boste lahko še ogledali, kaj vse lahko naredijo za vaše telo.

Za nameček pa vam podarijo pa še Power Plate, ki je prava revolucija v svetu na področju medicine, športa in estetike. Power plate trening je zelo enostaven, varen in učinkovit, saj je zelo veliko mišičnih skupin aktiviranih v istem času. V 10 minutah vadbe na Power plate dosežete enak rezultat, kot v 60 minutah intenzivne vadbe.
Investirajte vase, dokler je še čas!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Rijeka, Hrvaška

Pregled in čiščenje zobnega kamna s peskanjem + zalivka

Poskrbite za zdravje zob!

-56%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Vrednost kupona je 8,10 €. Razliko 18,90 € do polne cene (27,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!