60% popusta na enkraten obisk bazena in wellnessa v Športnem parku Ruše!

Plačajte 5,8 € za vodne užitke in wellness trenutke, v vrednosti 14,50 €.

5,80€
    Kupi kupon
Vrednost:
14,50 €
-60%
Prihranek:
8,70 €
 
 

Začofotajte v bazenu in se ogrejte v savni!
Medtem ko z veseljemo prejmemo v dar ogromne pakete, bi bilo delo poštarjev pri dostavi blagodejnih spa paketov zelo oteženo - sploh kar se tiče prileganja savne in bazena v vaš nabiralnik. Zagotovite si pravi paket, brez odvečne energije, v Športnem parku Ruše.

Zaplavajte v sodobnem bazenu in zagotovite telesu celovito aktivnost, nato pa se navadajte še z blagodejnim in zdravilnim toplotnim učinkom savne. Preprosto uživajte v turški, finski ali infrardeči savni.  Iz vašega telesa boste odgnali utrujenost, sprostili duha in okrepili imunski sistem pred prehladi. Savnanje pa se tudi odlično prileže v paru ;) ! Segrejte svoj telešček v prijetnem in sproščujočem ambientu ter zapredite od ugodja :))

Savnanje se uporablja kot sprostitveni obred, ki izboljša počutje, krepi imunski sistem in omejuje fizični ter psihični stres, saj bolečina in napetost v mišicah in sklepih zbledi in je tako zagotovilo za dober nočni spanec. Zagotavlja najboljše globinsko čiščenje, ki ga lahko privoščite svojemu telesu. Krvni obtok je povečan, kar pomeni tudi boljšo prekrvavitev kože in njeno obnovo. Pospešeno znojenje je pomembno za izločanje soli in strupenih snovi iz telesa, cisti pa tudi kožne pore.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.