Uspešno usvajanje novih znanj! - 50 % na 1-mesečni tečaj ALI priprave na maturo (90 min/teden) iz angleščine ali francoščine za osnovnošolce in srednješolce v skupinah 4-9 oseb.

V tej ponudbi so na voljo tudi druge vrste tečajev in učne pomoči - ne spreglejte spodaj med dodatnimi možnostmi!

25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-50%
Prihranek:
25,00 €
 
 

CILJI PROGRAMOV:
- krepitev mentalnih funkcij, vpletenih v proces učenja: mišljenje, spomin, pozornost, načrtovanje, odločanje, govor, čustvovanje...; poudarek je na komunikaciji, retoriki, prilagajanju novim in neznanim situacijam, skozi realnost in humor,
- razvijanje razumevanja procesov učenja in metod učenja; izboljševanje učnih navad, odnosa do učenja, šolskega gradiva, učnega prostora, učnih pripomočkov,
- pridobivanje na hitrosti, učinkovitosti, uporabnosti in vzdrževanju kakovosti znanja,
- spodbujanje in osmišljevanje učenja ter raziskovalnega duha, raba in pomen naučenega za vsakdanje življenje skozi nastavljanje kontekstov in poudarjanje medpredmetnih povezav,
- izpopolnjevanje, samospoznavanje in samouresničevanje na šolskem, študijskem ali poklicnem področju,
- spodbujanje notranje motivacije, avtonomije, pozitivne samopodobe in občutka osebne vrednosti skozi odnos do učenja,
- individualno zbiranje učnega gradiva in izdelava skript s povzetki, s pregledno in uporabno vsebino,
- usmerjena in intenzivna priprava na šolske teste, zunanja preverjanja, maturo, kolokvije in izpite,
- izboljšanje ocen, spremljanje osebnega napredka, kritično vrednotenje osebnega angažiranja in rezultatov,
- izboljšanje počutja, vedênja in medosebnih odnosov.

PROGRAMI TEMELJIJO na sodobnih spoznanjih o procesih učenja, ki izhajajo iz nevroznanosti (skupina znanstvenih ved, ki proučuje možganske strukture in njihovo delovanje). Izvaja jih strokovno usposobljena pedagoginja in učiteljica tujih jezikov, s poglobljenimi znanji s področij didaktike, lingvistike, psihologije in specialne pedagogike, pridobljenimi v tujini. Odlikujejo jo potrpežljivost in posluh, korektnost in strokovnost, optimizem in dinamizem, ustvarjalnost pri pripravi in izvedbi aktivnosti, čut za timsko delo.
PROGRAMI VSEBUJEJO strokovno in skrbno načrtovan individualiziran program, svetovanje, vodenje, podporo, spremljanje napredka; po dogovoru obveščanje in komunikacijo s starši ali strokovnjaki različnih smeri s področja šolstva, zdravstva in sorodnih ved, ter po potrebi ali po dogovoru pisno psihopedagoško poročilo o delu in napredku za čas od pričetka do konca izvajanja programa.
PROGRAMI NE VSEBUJEJO inštrukcij, reševanja domačih nalog, disciplinske tematike.
PROGRAMI VKLJUČUJEJO učno gradivo, ki torej ne predstavlja dodatnega stroška; najpogosteje ga udeleženci pripravijo sami oz. ga dopolnijo pod vodstvom izvajalca.
PROGRAMI POTEKAJO skupinsko (4-9 udeležencev in izvajalec), v parih (2-3 udeleženci in izvajalec) ali individualno (1 udeleženec in izvajalec), glede na starost, kompleksnost in vrsto interesov, potreb, želja, predznanja ali ovir. Manjše skupine potekajo čez teden, pari in individualno pa čez vikend. Po potrebi in predhodnem dogovoru je možna izvedba tudi v večjih skupinah (10 in več udeležencev). Načrt izvajanja se nastavi na prvem srečanju, ko se opredelijo razlogi za vpis v program, določi se okvirno število ur in pogostost obiskovanja programa, vrsta ter intenzivnost aktivnosti, v katere bo program usmerjen; program se sproti dopolnjuje in prireja.
PROGRAMI SO NAMENJENI osebam, ki iščejo trajno znanje, kakovostno gradivo, optimalno izkoriščen čas in prostor, ter želijo izkusiti sodobne pristope na poti k osebnemu, učnemu/ študijskemu oziroma poklicnemu uspehu in zadovoljstvu. V to so vključeni učenci, dijaki in ostali, ki se srečujejo z raznovrstnimi težavami na poti do uspeha ali svojih sanj, ali pa samo želijo razširiti in izboljšati svoje znanje. Po potrebi je programe možno ločeno izvajati za osebe s posebnimi potrebami (dolgotrajno bolni, gibalno ovirani, z avtističnimi motnjami, z govorno-jezikovnimi motnjami). Gradivo in pristope tudi posebej priredimo za učence s primanjkljaji na posameznih področjih učenja, kar drugače imenujemo še učne motnje (disleksija, dispraksija, disgrafija, diskalkulija, disfazija, motnje pozornosti, hiperaktivnost itd.).

ZAČETNI TEČAJ JEZIKOV
Imaš željo po usvajanju ali izpopolnjevanju v tujih jezikih, ali pa si brez predznanja in bi se učil angleščino ali francoščino kot nov tuj jezik? Imaš občutek, da se tuje jezike teže učiš, ali pa občutiš strah, ko bi moral znanje pokazati? Se želiš tujih jezikov učiti skozi dialog, igro, glasbo in gibanje? Pogrešaš vsebinsko pester program in iščeš razgibanost pri učenju angleščine ali francoščine? Se pripravljaš na šolski test ali na mednarodni jezikovni izpit, pa so priprave dolgočasne in ti ne vzbujajo želje po več? Ali pa potrebuješ ure konverzacije, ker imaš namen preživljati počitnice ali se šolati v tujini? Če si še posebej navdušen nad tema jezikoma, boš tukaj spoznaval tudi tovrstno kulturo, ki vključuje družbene navade, hrano, zgodovino, pokrajine, književnost in umetnost v angleško- in francosko govorečih deželah. Ta program te bo zanimal!
Začetni program v tujem jeziku je namenjen otrokom in dijakom, ki izkazujejo zanimanje ali potrebujejo dopolnilni/ dodatni kontakt z enim ali obema tujima jezikoma. Program uvaja v prvi stik z jezikom, ali pa pomaga pri doseganju boljšega uspeha in pri prehodu iz razredne na predmetno stopnjo ali na prehodu iz osnovne v srednjo šolo, ali pa nadgrajuje obstoječe znanje.
Nudimo ti okolje, v katerem razumemo, kako se je tuj jezik treba učiti. Besedišče in slovnico spajamo na način, ki se pojavlja v vsakdanjem okolju, skozi humor, domišljijo in izvirnost. V angleščini ali francoščini opravimo telefonski pogovor, dajemo navodila ali komplimente, pišemo vabila in pisma prijateljem in sorodnikom, naročamo izdelke, kupujemo hrano, rezerviramo hotel itd. V tujem jeziku si pripovedujemo zgodbe in šale, se prepiramo in se opravičimo, postavljamo vprašanja in nanje odgovarjamo tako, da se bomo nekega dne znašli tudi v nepredvidljivih situacijah.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Lendava, Slovenija

Celodnevno kopanje v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 2
Maribor, Slovenija

Prestižna sprostitvena masaža za 2 osebi v Mestu lepote

Preženite posledice stresa in si podarite popolno sprostitev z vrhunsko masažo!

Super cena
Oseb: 1
Mala Nedelja, Slovenija

Sprostitev in Harmonija: Ayurvedska masaža v Biotermah

Pristno in edinstveno doživetje Ajurveda wellnessa in terapij v hotelu Bioterme! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!