72 % na profesionalno kemično čiščenje notranjosti avtomobila in zunanje čiščenje avtomobila ali na poliranje in zunanje pranje vozila v Avtopralnici E-Finiš + gratis kava!

Plačajte 39,20€ za osvežitev vašega jeklenega konička, v vrednosti 140€.

39,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
140,00 €
-72%
Prihranek:
100,80 €
 
 

Skrbite za vaš avto in za njegovo zunanjo podobo? Danes si lahko zagotovite veliko zalogo kuponov za profesionalno kemično čiščenje in zunanje pranje ali poliranje in zunanje pranje avtomobila. Toliko, kolikor jih lahko porabite v dveh mesecih! Da bi lahko zagotovili vašemu jeklenemu konjičku iskrivost in lesk, ki ga je imel na dan, ko vas je prevzel, zaradi česar ste ga tudi odpeljali domov, je pomembno, da skozi nego ohranjate trdno in zaupno prijateljstvo. Drugače se vam lahko še prehitro zgodi, da vas bo izneveril kot vi njega, če ga ne boste odpeljali na crkljanje. Utrdite vajino vez z današnjo ponudbo v Avtopralnici E-Finiš, kjer bodo dodobra pocrkljali vašega jeklenega konjička. In med tem, ko boste čakali na brezhibno urejen avtomobil, vas bodo pocrkljali z gratis kavo :)

Boste videli, kako zelo se bo poznala sijoča gesta v zahvali vašega avtomobila :)

Avtopralnica E-Finiš je  ročna avtopralnica v Mengšu na Slovenski c. 87 ( pri Petrolu). Nudijo Vam notranje čiščenje, zunanje pranje, poliranje, globinsko čiščenje vozila, popravilo usnja, popravilo toče, popravilo manjših prask oz. odrgnin na vozilu, poliranje luči..itd Z veseljem bodo prisluhnili vsaki Vaši želji, saj se zavedajo kako pomembno je da se dobro počutite v svojem jeklenem konjičku.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

-56%
Oseb: 1
NOVO Zagreb. Hrvaška

Čiščenje zobnega kamna in poliranje zob

Vrednost kupona je 8,10 €. Razliko 18,90 € do polne cene (27,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh zobozdravstvenih storitev v Ordinaciji dentalne medicine Dami Dent med dodatnimi možnostmi ponudbe!