Privoščite svojemu zdravju najboljše na tržišču! 51% popusta za popoln pregled telesa z revolucionarno AMP tehnologijo v Medico centru Wellnessa Aspara v Šentjurju!

Plačajte 39,20 € za pregled stanja krvi brez odvzema krvi, v vrednosti 80 €!

39,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
80,00 €
-51%
Prihranek:
40,80 €
 
 

Pravijo, da prava lepota človeka prihaja od znotraj. Mi se strinjamo, in dodajamo, da tudi pravo zdravje prihaja od znotraj. Preden se posvetite vse stilskim preobrazbam, ki bodo pika na i vaši lepoti, poskrbite, da bo že osnova brezhibna in bo sijala od zdravja.

Predstavljamo vam AMP aparat, ki beleži rezultate na podlagi pretokov krvi, energije in frekvenc elementov, ki so v krvi, brez odvzema krvi. Neinvazivni analizator krvne slike AMP omogoča celovit pregled stanja telesa v 180-720 sekundah, in odčita 117 biokemičnih, hemodinamičnih in imunoloških vrednosti organizma. Analizator deluje na podlagi petih senzorjev, ki se jih položi na biološko aktivne točke na pacientovem telesu - razcepišče desne in leve vratne arterije (dve točki), desna in leva podpazduha (dve točki), predel popka (ena točka). Pred začetkom postopka se vseh pet senzorjev namesti na pacientovo telo, zdravnik pa preko tipkovnice vnese še osebne podatke, frekvenco dihanja ter srčni utrip. Program za zbiranje in računanje podatkov nato opravi svojo nalogo. Analizator obdela signale, ki jih pošiljajo senzorji nameščeni na pacientovo telo, jih spremeni v digitalno obliko in posreduje računalniku.

Aparat s primerjavo vnaprej določenih vrednosti postavi diagnozo, o čemer obvesti zdravnika. Na podlagi izračuna, vseh 117 definiranih vrednosti in svojih izkušenj nato zdravnik postavi diagnozo. Če je potrebno, se lahko odloči tudi za dodatno diagnostiko s standardnimi, že uveljavljenimi metodami. Če vam ni mar za vaše zdravje, se odločite za obisk Wellnessa Aspara, saj se neinvazivni analizator krvne slike po natančnosti analize ne more primerjati z nobenim drugim aparatom na svetu!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Škofja vas, Slovenija

Izmera stanja vitaminov in mineralov z aparatom BIOSCAN SWA

Posvet s strokovnjakom, razlaga rezultatov meritev in priprava načrta jemanja prehranskih dopolnil, individualno prilagojen posamezniku!

-50%
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Sprostilna masaža hrbta, vratu, dekolteja in obraza z zlatim oljem

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Frizerski paket za moške

Čas je za nov stil!