50 % popusta za 5-dnevni polpenzion paket v hotelu Odisej*** z vključeno vstopnino v narodni park, izletom na otok Sv. Marije in animacijo na idiličnem otoku Mljet, s turistično agencijo Ojla!

Plačajte 109,99 € in si pričarajte začetek poletja, v vrednosti 220 €.

109,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
220,00 €
-50%
Prihranek:
110,01 €
 
 

Na otok Mljet!
Prijeten piš vetra, toplo sonce, na drevesih zelenje, v cvetlicah na tisoče živahnih barv ... Če že odštevate dneve na koledarju, do poletja, vas bomo razveselili! Na otoku Mljet bo poletno že v maju - morje toplo in sonce vroče in super uvod v poletje ob 5-dnevnih počitnicah. V oazi sredi Jadrana boste počitniško uživali v hotelu Odisej***, saj vas bodo ob zajtrku in večerji razvajali z odlično hrano. Prav tako pa boste poletne urice lahko preživeli ob ogledu nacionalnega parka z domačinom in izletom z ladjico na otok sv. Marije! Zaljubljeni pari, ljubitelji in raziskovalci narave, navdušenci zgodovinskih zgodb in legend, ... pravijo, da kdor je otok obiskal enkrat, se bo nenehno vračal!

Otok Mljet je namenjen vsem ljubiteljem miru in neokrnjene narave, je oaza miru, saj na otoku ni veliko hotelov in privatnih ponudnikov. Gre za priljubljen otok navtičnih turistov, zaradi njegove hribovitosti pa bodo navdušeni tudi kolesarji ter pohodniki, ki bodo uživali v naravnem okolju, ki je tudi del narodnega parka. Vaše počitnice na Mljetu pa si lahko popestrite z obiskom bližnjega Dubrovnika.

Agencija Ojla poleg počitnic vsako leto organizira tradicionalne izlete, katerih se nekateri udeležujejo vsako leto, pa ne zaradi imena, ki ga imajo, ampak zaradi osebne note, ki jim jo dodajajo. Njihovi potniki jim zaupajo, da bodo izleti polno in kvalitetno izpeljani, za kar se osebno potrudijo prav vsi zaposleni. Vpeljali so tudi nov produkt, ki je nekaj edinstvenega, to so foto popotovanja. Na zanimive lokacije popeljejo izletnike, ki so željni dodatnega znanja o digitalni fotografiji in verjemite, vaši prijatelji bodo z navdušenjem pregledovali albume s potovanj in si bodo lahko v živo predstavljali, kaj vse ste doživeli...
Priporočamo, da si pogledate tudi bogat prvomajski program na Korčuli / več na: http://www.ojla.si/izleti-potovanja/vecdnevni-izleti/1-maj-na-korculi /.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.