- 52 % na revolucionarno igro Crossboccia: 2 seta s tremi žogicami in balinčkom! Zasvojite se z noro popularno igro tudi vi!

Plačajte 19,80 in se naučite uporabe žogic na drugačen način, v vrednosti 39,96 €.

19,18€
    Kupi kupon
Vrednost:
39,96 €
-52%
Prihranek:
20,78 €
 
 

Ko ste že misli, da so se spomnili verjetno že vseh iger na tem planetu, nas je zadela Crossbocia®! Igra temelji na zamisli iger kot sta balinanje in kegljanje vendar pa v celoti revolucionira in spreminja igro. Tudi če ste med tistimi, ki vas vse sorte današnjih novotarij ne zanima – igra vas bo potegnila vase, preden lahko preberete spodnji tekst :)

Z inovativnimi žogicami Crossboccia lahko igramo na neravnih površinah zunaj in znotraj, hkrati pa lahko vključimo tridimenzionalni prostor (stopnišče, mize, okenske police ...). Tudi ograje se lahko uporabljajo pri 3D varianti igre. Tako predstavlja Crossboccia novo dobo balinanja in iger z žogo. Žogice Crossboccia se ekstremno razlikujejo od tradicionalnih žogic, ki se uporabljajo pri balinanju. Edina stvar, ki spominja na balinanje je velikost žogice. Preostale lastnosti so bile prilagojene novemu načinu igre. Žogice Crossboccia se kotalijo, vendar se ustavijo tudi pri igri navzdol. Prednost žogic je tudi mehkoba in prilagajanje katerikoli podlagi, tako da lahko v celoti izkoristimo celoten tridimenzionalni prostor za igrišče.

Žogice so sestavljene iz dveh plasti blaga in so polnjene z umetnim granulatom. Zunanja površina žogic je narejena iz kvalitetne bombaža iz zašita z dvojnimi šivi. Žogice se ločijo med seboj po različnih odtisih in dizajnu. Komplet vsebuje tri žogice in balinček, Crossboccia je igra za dve do šest oseb.
No, kam ste nam pobegnili?

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.