SUPER CENA za krasen morski oddih za 2 osebi v hotelu Park Lovran 4*: 1x nočitev s polpenzionom v standard dvoposteljni sobi + 1x kava ali čaj na osebo + 1x vstop v spa cono (1,5h) + wi-fi in parkirišče!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi! 1. otrok do 13,99 let in 2. otrok do 2,99 let GRATIS!

Hotel Park Lovran 4*: oddih s polpenzionom
Hotel Park Lovran 4*: oddih s polpenzionom
Hotel Park Lovran 4*: oddih s polpenzionom
129,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Ponudba zaključena

Hotel Park je bil zgrajen leta 1915, leta 2005 pa popolnoma prenovljen. Nahaja se le 100 m stran od promenade Lungo mare. Njihovo osebje je znano po svoji prijaznosti in gostoljubnosti ter osebnim pristopom do vsakega gosta. V hotelu se nahaja kavarna, aperitiv bar, SPA in fitnes. V hotelu je na voljo 62 sob.
Vse dvoposteljne standard sobe imajo centralno kurjavo in so klimatizirane. Vse imajo svojo kopalnico, TV, sef, sušilnik za lase, telefon in brezžični internet.
Najbližji plaži sta oddaljeni 100 m do 400 m.

SPA IN BAZENI
V hotelu je na voljo bazen. SPA PA zajema finsko savno, z doplačilom pa si lahko privoščite še različne tretmaje telesa ali hidromasažno kad. Obisk finske savne je možen glede na razpoložljivost, obvezna je predhodna rezervacija na recepciji, vsaj 2 uri pred koriščenjem. Osebam mlajšim od 18 let uporaba spa cone ni dovoljena. Hotel si pridržuje pravico zapreti wellness ali kateri koli njegov del v primeru potrebnega popravila ali rednega vzdrževanja za neomejeno časovno obdobje.

FITNESS
Obsega 1 sobno kolo, 1 orbitrek, 1 steper, 1 multifunkcionalno napravo za 4 različne vadbe, klopi in uteži in je na voljo gostom hotela.

KULINARIKA
Ponos hotela je gotovo njihova kuhinja z okusno in pestro kulinarično ponudbo. Na voljo imate bogat samopostrežni zajtrk in večerjo, po predhodnem dogovoru vam lahko pripravijo tudi vegetarijanski ali drugi dietni obrok. V primeru, da je v hotelu manj kot 10 oseb, se obroki servirajo. Med obiskovalci je zelo priljubljena Kavarna hotela Park.
V kolikor je pri zajtrku ali večerji manj kot 10 oseb se obroki servirajo, večerja pa se skrajša za 1 uro in traja od 19:00-20:00. Zaradi epidemoloških ukrepov bodo obroki lahko postreženi v dveh ali treh izmenah.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
NOVO Karlobag, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom za 2 osebi v hotelu Zagreb 3* v Karlobagu

Ne spreglejte vseh opcij in terminov bivanja čez celotno sezono med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Kranjska Gora, Slovenija

Aktiven oddih za 2 osebi v hotelu Alpina v Kranjski Gori!

Odlični izhodišče za vse ljubitelje pohodništva!