-50% na učinkovit 60-minutni protibolečinski tretma za hrbet: 15-minutno raztezanje (uporaba raztezne mize) + 45-minutna masaža hrbta (kombinacija klasične, tibetanske in lomi-lomi masaže) v studiu Umetnost dotika!

Blagodejni protibolečinski tretma za vse, ki trpijo zaradi bolečin v hrbtu, ramenih in križu!

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,10 €
 
 

RAZTEZNA MIZA
V današnjih dneh vedno več ljudi trpi zaradi bolečin v hrbtu, ramenih in križu. Naša hrbtenica je zaradi pisarniškega ali napornega fizičnega dela izpostavljena stresu, pa tudi bremenom, ki pripeljejo do bolečin ter drugih fizioloških težav. Pri uporabi raztezne mize se sprostijo medvretenčne ploščice in poveča se pretok hrbtenjačne tekočine. Zaradi položaja je glava oskrbljena s svežo krvjo, posledično pa so lahko zmanjšane krčne žile.

Medicinske raziskave so tudi pokazale, da je raztezanje učinkovito pri:
- lajšanju bolečin v hrbtenici
- raztezanju hrbtenice (vzdržuje našo višino)
- sprošča mišicesprosti se pritisk na diske
- izboljša se cirkulacija krvi
- izboljšata se motorika in gibljivost
- lajša poporodne težave (poves organov)
- zmanjšuje se možnost glavobola

Priporočeni čas na raztezni mizi je maksimalno 15 minut. Priporočajo, da na raztezanje pridete vsaj 1 uro po zadnjem obroku. Raztezna miza je priporočljiva pri težavah s hrbtenico, križem, za ohranjanje višine. Takšna oblika masaže je kombinacija klasične, tibetanske in lomi-lomi masaže.

KLASIČNA MASAŽA zajema več tehnik delovanja – Ling je zanje uporabil francoske izraze in sicer petrissage (gnetenje), effleurage (glajenje), vibration (tresenje), tappotement (udarjanje) in friction (trenje). Masaža ugodno vpliva na izboljšanje krvnega in limfnega obtoka, poživitev živčnega sistema, tkiva se hitreje regenerirajo, ker odplavlja toksične snovi iz telesa, tudi koža postane bolj elastična. Poveča se tudi gibljivost sklepov, izboljšajo se dihalne funkcije, ugodno vpliva na zmanjšanje oteklin.

TIBETANSKA MASAŽA z izvirnim imenom Ku-Nye je ena najstarejših oblik masaže na svetu in je del tradicionalnega tibetanskega zdravljenja, le-to pa je eno temeljnih medicinskih znanj na svetu. V osnovi je tibetanska masaža podobna klasični, vendar se sama tehnika razlikuje v tem, da gre za bolj energijsko delovanje, saj služi za vzpostavljanje ravnovesja v telesu in harmonični pretok energije znotraj telesa. Sama masaža namreč vključuje tudi pritiskanje na določene akupresurne točke, zato gre za globlje delovanje kot zgolj na fizično telo. Masaža izboljša splošno počutje, ugodno vpliva na prekomerni stres, prekrvavitev, pomaga pri bolečinah v križu in ženskih težavah, zmanjšuje tenzijski glavobol in migrene.

LOMI-LOMI MASAŽA je tradicionalna tehnika havajskih zdravilcev in šamanov, med naštetimi masažami pa je najbolj sproščujoča. Lomi lomi ugodno vpliva na prekrvavljenost in sproščenost telesa, izboljša se imunski sistem, poveča se izločanje toksinov, izboljša se tudi metabolizem. V studiu jo izvajamo v kombinaciji z drugimi tehnikami.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!