60 % popusta na izbrani gurmanski mesni ali morski tris za 2 osebi, v gostilni Guliver!

Plačajte 9 € (4,5€ na osebo!) za pljučne medaljončke na rukoli + piščančje rezinice s sezamom in zelenjavo + ocvrte bučke s pršutom ali kraljeve gambere s špinačo in šampinjoni + lignji z mediteransko zelenjavo + ocvrt oslič - orly, v vrednosti 22,50 €.

9,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
22,50 €
-60%
Prihranek:
13,50 €
 
 

Po duši gurman? Seveda ste, le še "+1 osebico" povabite na slasten gurmanski tris!
Mistično število 3, bo danes združilo 3 nepopisno okusne gurmanske specialitete v gostilni s tradicijo - Gostilni Guliver.
Čarobni kulinarični užitki bodo zaplesali v vas ob najbolj okusnih mesnih in morskih specialitetah. Wellness za vaše brbončice se bo pojavil ob okušanju pljučnih medaljončkov na rukoli, piščančjih rezinic s sezamom in zelenjavo, ocvrtih bučk s pršutom ter hladno omako ali pa ob kraljevih gamberih s špinačo in šampinjoni, lignjih z mediteransko zelenjavo, olivami in kaprami, ocvrtim osličem - orly, ter hladno omako.

Grla si lahko osvežite s 50% popustom na buteljčno vino, Kapela. In kdo ve, morda boste želeli priti kar 3x. 3x hura za prave gurmanske specialitete :)

Gostilna Guliver se nahaja severno od glavne avtobusne in železniške postaje, iz centra mesta oddaljena le pet minut hoje. Motorizirane gosti pa imajo hiter dostop z Dunajske ceste ali s križišča Topniške ulice, Šmartinske ceste in Vilharjeve ceste. Lahko ste sami ali v dvoje,z družino, prijatelji ali poslovnimi partnerji; gostilna GULIVER je primerna tako za posameznike, kot za večje družbe. Del lokala levo ob vhodu zaseda kavarnica, kjer vam že zjutraj postrežejo s kavico, preko dneva vam lahko poleg pijače ponudijo tudi odlične domače sladice, sadne kupe, drobne prigrizke ali solate,ki si jih sami izberete iz bogatega solatnega bara. Vsak dan, tudi v soboto in nedeljo, si lahko izberete obrok iz ponudbe dnevnih malic in kosil. V prijetnem in umirjenem okolju vam nudijo jedi mediteranske in mednarodne kuhinje; tople in hladne predjedi, testenine in rižote, izbrane zelenjavne jedi, solate iz solatnega bara, mesne in morske jedi ter domače slaščice.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!