Romantični Buzet! - 50 % na 3-dnevni romantični oddih za 2 osebi v Hotelu Fontana 3* v Buzetu: 2x nočitev s polpenzionom v romantični dvoposteljni sobi + dobrodošlica z jagodami v čokoladi + košarica ljubezenskega sadja v sobi + pijača dobrodošlice + wellness voucher za tretmaje.

V terminu od 1. 4. do 6. 4. boste lahko uživali tudi v bogatem velikonočnem zajtrku!

Hotel Fontana Buzet
Hotel Fontana Buzet
Hotel Fontana Buzet
125,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
250,00 €
-50%
Prihranek:
125,00 €
 
 

Le 10 km od slovenske meje, 30 minut od morja in približno 40 minut stran od velikih centrov, kot so Reka, Koper in Trst, stoji vaša nova najljubša destinacija! Buzet je mirno mestece v samem srcu severne Istre, mesto tartufov, odlične hrane, različnih športov na prostem, bogate kulturno-zgodovinske dediščine, neokrnjene narave, ekstra deviškega olivnega olja in dobre kapljice … In seveda pravi kraj za oddih.

Pod starim mestom Buzetom je v samem centru zrasel Hotel Fontana 3*. Sodoben, novo urejen in enostavno dostopen hotel je idealen za vse, ki želite odkriti Buzeštino in Istro. Idealen je za vse ljubitelje športa, narave in predvsem vse, ki iščete idiličen kotiček za oddih točno po vaši meri. Dodatno pa bo osrečil tudi ljubitelje tartufov, istrskih specialitet in vina.
Prijazno osebje hotela bo poskrbelo, da bo vaše bivanje prijetno in nepozabno.

Hotel Fontana je idealno izhodišče za odkrivanje tako zgodovinskih in kulturnih znamenitosti, kot tudi za vse ljubitelje aktivnega oddiha. Nikakor ne smete zamuditi obiskov srednjeveških gradičev na okoliških hribih, prav tako pa lahko v Roču izdelate lastno fresko, ki jo lahko kot izvirni spominek odnesete domov.
V Buzetu in neposredni okolici je ogromno markiranih pohodniških poti, ki vas bodo popeljale skozi neokrnjeno naravo, ob reki ali v planine. Nedaleč stran od Huma, najmanjšega mesta na svetu, je majhen ranč, kjer lahko jahate in uživate v naravi. Tudi plezalci boste prišli na svoj račun, saj je v Buzetu skoraj 400 težjih in lažjih plezalnih smeri. Prosto plezanje je mogoče vse leto.
Ljubitelji bolj adrenalinskega preživljanja prostega časa se lahko tam preizkusite v jadralnem padalstvu, v tandemu s profesionalcem, ali se lotite raziskovanja jam v Ćićariji.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Popolne krompirjeve počitnice v luksuznem dizajn hotelu Lone v Rovinju

LAST MINUTE ODDIH!

Edinstven ambient in zatočišče pred vsakdanjim stresom. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Salzburg, Avstrija

Izlet v praznični Salzburg z goHolidays!

Brez doplačila za manjše skupine! Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Budimpešta, Madžarska

Praznični enodnevni izlet in ogled madžarske metropole z goHolidays!

5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Maribora ali Murske Sobote! Brez doplačila za manjše skupine!