Lesketajoča preobrazba za vaš zobek! 60 % popusta na privlačen zobni diamantek, v Centru ustne higiene!

Plačajte 19,9€ za zapeljiv filmski nasmeh v vrednosti 50 €.

19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-60%
Prihranek:
30,10 €
 
 

Odločite se za prisrčno modno smernico, trend v estetskem zobozdravstvu, ki izraža individualnost, a ne škodujete svojemu telesu. Zablestite med prijatelji, v družbi ali v službi. Saj veste, tatu bodeče žice bo pri 50ih izgledal malce smešno :) .
V Centru ustne higiene
vam ponujajo estetski dentalni nakit, s katerim bo vaš nasmeh še bolj blešešč. Dentalni nakit je izjemno popularen, ker vrtanje ni potrebno in zob se tako ne poškoduje. Nakit se adhezivno prilepi na zob in ga je mogoče tudi enostavno kadarkoli odstraniti. Uporabljajo dentalni nakit, ki jih odlikuje vrhunska kakovost, zagotovljen lesk in obstojnost.

Popolnoma varna metoda nameščanja, brez posega v zobno sklenino. Adhezijsko lepljenje s kompozitom in svetlobno komponento, polimerizacijsko lučko. Postopek traja 10 do 15 minut. Kamenček je debeline od 0,4 do 0,9 mm, premera 1,8 do 3mm. Sprva je čutiti mini tujek na zobu, ki se ga v nekaj dneh navadimo. Mikropozicijo kamenčka izberemo skupaj glede na želje in najlepšo podobo. Če zobni nakit uporabljate skladno z navodili bo na zobu ostal praktično dokler se ne odločite, da bi ga odstranili. Možno ga je kadarkoli brez kakršnikoli znakov, odstraniti. Kar je najpomembnejše, ne ovira ustrezne ustne higiene. Nemoteno lahko ščetkamo in nitkamo zobe.

V Centru ustne higiene bodo poskrbeli za vsak, še tako skrit kotiček vaših zob. Uspešno vam bodo pozdravili zobe ter jih oskrbeli s protetičnimi in estetskimi storitvami. Zdravijo pa tudi parodontalna obolenja in ustne bolezni. Obiščite jih v Grosupljem in stopite v prihodnost z bleščečim nasmehom!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Personalzirana nega obraza HydraART, 75 min

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji (60 min)

Popolno sproščanje telesa, ki vas bo napolnilo z novo življenjsko energijo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!