Zdaj veste, kam na pomladni oddih! SUPER CENA za 5-dnevni oddih (4x nočitev) za do 4 osebe v mobilnih hiškah Superior na 4 lokacijah v Italiji in na Hrvaškem: Camp Poljana Mali Lošinj, Mare Pineta Trst - Sistiana, Cavalino Jesolo - Benetke in La Gardiola ob Gardskem jezeru!

Cena vključuje tudi klimo, končno čiščenje, porabo vode in elektrike ter parkirno mesto!

Mobilne hiške
Mobilne hiške
Mobilne hiške
Mobilne hiške
Mobilne hiške
230,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Camp Poljana Mali Lošinj
Tam, kjer zvezde najlepše sijejo, kjer boste zadihali s polnimi pljuči in kjer se prepletajo valovi Istre, Kvarnerja in Dalmacije, v katerih veselo plava zadnja severnojadranska jata delfinov leži lošinjsko otočje. Ta čarobni kraj vas bo očaral z vonji, okusi, zvoki in ohranjenimi naravnimi lepotami.

Marepineta Trst - Sistiana
Kamp-vasica Mare Pineta gleda na izjemni zaliv Sistiana blizu Trsta. Na tej panoramski destinaciji boste lahko uživali v razgledu na morje in zaliv Trsta. Sama vasica je umeščena ob pohodniško-sprehajalno pot Rilke, ki se začne v zalivu Sistiana in se ob obali čez pečine vzpne do gradu Duino.

Cavallino Benetke
Počitniška vas Cavallino stoji na obali Cavallino Treporti, na polotoku med Lido di Jesolo in Punto Sabbioni, ki beneški zaliv ločuje od morja. Zaradi lokacije je kamp idealna destinacija tako za mlade, ki bodo veseli bližine Jesola, kot tudi družine, ki iščejo moren kotiček za preživljanje dopusta. Izven sezone pa je počitniška vas Cavallino izjemna izhodiščna točka za vse, ki želite združiti obisk Benetk z mirnim in sproščujočim preživljanjem prostega časa.

La Gardiola, Gardsko jezero
Počitniška vas La Gardiola v San Felice del Benacu ob Gardskem jezeru zagotavlja krasen razgled na Gardsko jezero, Rocco di Manerbo in gore okoli jezera. Počitniška vas je nebeška lokacija, kjer lahko uživate v spročujočih počitnicah v naravi, ljubitelji dobre hrane pa se lahko predate gurmanskim užitkom v bližnjih restavracijah ter obiščete oljarne in vinarne okoli jezera.

Vse mobilne hiške so, ne glede na lokacijo in velikost, opremljene s kuhinjo s hladilnikom, posodo in priborom, dvema spalnicama, zasebno kopalnico s prho, satelitsko TV in klimatsko napravo.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Ičići, Opatija, Hrvaška

HALLOWEEN zabavni družinski oddih v hotelu Ičići 4* na Opatijski rivieri!

MEGA tematske počitnice za celo družino!

Super cena
Nočitev: 4  |   Oseb: 2
Kope, Slovenija

Smučarski božič v NOVEM Grmovškovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij božičnega oddiha med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Rovinj, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom in uporabo wellnessa v Hotelu Eden 4*

Vključeno bivanje otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Popolne krompirjeve počitnice v luksuznem dizajn hotelu Lone v Rovinju

LAST MINUTE ODDIH!

Edinstven ambient in zatočišče pred vsakdanjim stresom. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Salzburg, Avstrija

Izlet v praznični Salzburg z goHolidays!

Brez doplačila za manjše skupine! Ne spreglejte vseh odhodnih mest med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
NOVO Budimpešta, Madžarska

Praznični enodnevni izlet in ogled madžarske metropole z goHolidays!

5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine! Odhodi iz Ljubljane, Domžal, Celja, Maribora ali Murske Sobote! Brez doplačila za manjše skupine!