Popolna PEDIKURA! - 51 % na klasično pedikuro: kompletna nega nog in nohtov na nogah + odstranjevanje morebitne trdne kože in otiščancev v lepotnem studiu Betnavčica!

V ponudbi lahko izberete tudi klasično pedikuro z refleksno masažo stopal za 22,50 €!

12,25€
    Kupi kupon
Vrednost:
25,00 €
-51%
Prihranek:
12,75 €
 
 

Ste kdaj pomisli na to, da so ravno noge tiste, ki nosijo vse naše breme? No ja, pustimo karakter ob strani, tokrat mislimo zgolj težo našega telesa:) In ponavadi so ravno noge tiste, ki jim posvečamo najmanj pozornosti. Ker vemo, da ne želite imeti slabe vesti, se oglasite v lepotnem studiu Betnavčica in pustite, da poskrbijo za vaše trdo garajoče noge in stopala.

Najprej vam bodo noge namočili v masažni kopeli z zeliščnimi preparati, ki sprostijo vas, noge in kožo stopal pa umirijo. Odstranili vam bodo trdo kožo in pričeli nego nohtov, ki zajema odstranjevanje obnohtne kožice, ustrezno oblikovanje nohtov, zdravljenje vraščenih nohtov in odstranitev vseh nepravilnosti, ki so se morebiti pojavile na stopalih.

Lepotni studio Betnavčica se nahaja v prijetnem okolju v Mariboru. Vabimo vas na obisk, ker smo prepričani, da ne bo ne vaš prvi, ne edini :) V Betnavčici bodo poskrbeli za vaše telo in duha, zato hitro na pot, vsak dan brez popolnega zdravja je izgubljen dan!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lendava, Slovenija

Celodnevno kopanje v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 2
NOVO Maribor, Slovenija

Prestižna sprostitvena masaža za 2 osebi v Mestu lepote

Preženite posledice stresa in si podarite popolno sprostitev z vrhunsko masažo!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Sprostitev in Harmonija: Ayurvedska masaža v Biotermah

Pristno in edinstveno doživetje Ajurveda wellnessa in terapij v hotelu Bioterme! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!