70 % popusta na 4x učinkovito in povsem naravno zdravljenje z magnetnim poljem (30 min) v Studiu Komed!

Plačajte 36€ za naravno zdravljenje v vrednosti 120€.

36,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-70%
Prihranek:
84,00 €
 
 

Že v zgodovini so ljudje uporabljali pozitivne učinke magnetov. Magnetno polje zemlje je eno najstarejših moči našega planeta in že od nekdaj vpliva na svet živali in rastlin. Tudi za nas ljudi je magnetno polje nujno za preživetje. Daje nam energijo in nas varuje pred kozmičnim sevanjem. Telo prejme energijo nazaj, ki jo čez dan izgubi  zaradi različnih okoljskih vplivov.

Del medicinskega wellnesa  je tudi terapija z magnetnim poljem, ki omogoča prekrvavitev celice s kisikom in hranljivimi snovmi.  S to vrstno terapijo zmanjšujemo najrazličnejša vnetja, lajšamo  bolečine in izboljšujemo počutje . Zelo učinkovita je predvsem takrat, ko gre za novo nastalo rano (po operaciji) ali pri poškodbi (zlom, zvin), ker deluje TAKOJ. Magnetno polje deluje tudi čez mavec. Magnetoterapijo lahko imenujem tudi »lekarno v malem«, kot preventiva in kurativa, bi naj bila v vsakem domu!

S tem kuponom vam poleg terapije v času veljavnosti kupona nudijo tudi 20 % popust za nakup vseh M)A)S) izdelkov in popust na izposojo Kinetec Performa, ki omogoča razgibavanje kolčnega ali/in kolenskega sklepa po operaciji. Kot zanimivost si oglejte video1 in video2.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.