Bodoče mamice pozor, ugotovite najbolj ustrezno ime za svojega še nerojenega otroka! 60% popusta na numerološki izračun in pomen otrokovega imena!

Plačajte 6 € za ponudbo v vrednosti 15 € in pospremite vašega novorojenčka na uspešno življenjsko pot.

6,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
15,00 €
-60%
Prihranek:
9,00 €
 
 

Drage nosečnice! V pravljicah so otroku ob rojstvu določale usodo vile sojenice in rojenice. Ampak ubogi otročki niso nikoli vedeli, kaj jih bo doletelo, saj so bile te vile včasih prav zlobne. Danes pa imate priložnost, da svojemu srčku s pravilno izbiro imena pričarate pravljico, ki se bo srečno pričela in še bolj srečno nadaljevala.

S pomočjo numerologije danes strokovnjaki lahko ugotovijo otrokov značaj in njegovo življenjsko pot. Starši otroku ob rojstvu z dodelitvijo imena in priimka (s seštevkom števil iz imena in priimka) določite karakterne značilnosti, z datumom rojstva pa je otroku določena tudi življenjska pot, ki mu je usojena. Skozi življenje se izpopolnjuje in uči lekcij, ki so zanj pomembne. K temu, da bi sčasoma lahko izpolnil rubriko »manjkajočih števil«, še posebej tistih, ki so pomembna za njegovo pot, pa ga prisili podzavest.  Zato vam v Centru Vizije v Ljubljani nudijo 60-minutno analizo izbranih otrokovih imen. Analiza poteka tako, da primerjajo ime s priimkom in pričakovanim datumom rojstva ter na podlagi tega svetujejo, katero ime izbrati in kako podkrepiti potenciale vašega otroka.

Ker vemo, da boste svojemu otročku privoščili samo najboljše in najlepše, vas vabimo v Center vizije v Ljubljano, kjer boste lahko izbirali med številnimi programi za odrasle in otroke. Podrobneje si ponudbo lahko ogledate na spletni strani www.center-vizije.si. In čarobna pravljica se lahko prične

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.