Očistite svoj računalnik digitalnih vsiljivcev! - 83 % na celotni pregled računalnika, odstranjevanje škodljivih programov in namestitev protivirusnega programa!

Za hitrejše, bolj stabilno in predvsem varno delovanje računalnika!

9,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-83%
Prihranek:
50,10 €
 
 

Vaš računalnik deluje veliko počasneje, kot je deloval pred nekaj meseci? Se na vašem računu družabnega omrežja pojavljajo objave v vašem imenu, katerih avtor niste vi? Vas prijatelji sprašujejo, zakaj jim pošiljate čudna elektronska sporočila? Se računalnik sam ugaša, ponovno zaganja ali se nepričakovano vede?
Potem obstaja možnost, da se je česa okužil in da namesto vas kak škodljiv programček počne vse mogoče vragolije. Torej je čas za podroben pregled vašega računalnika, odstranjevanje teh digitalnih škodljivcev in namestitev programa, ki bo vaš računalnik cepil proti takšnim nadlogam!

HITRA POMOČ je nov računalniški servis na Obali, ki vam računalnik oziroma mobilno napravo popravi tudi pri vas doma.
Ker vedo, da je pomanjkanje časa dandanes zelo pogosto, potreba po optimalno delujočem računalniku pa velika, so se odločili za tovrsten način delovanja.
Njihov računalniški servis na domu je namenjen tudi upokojencem, ki preprosto nimajo možnosti, da bi računalnik dostavili v poslovalnico, kljub temu pa radi ostali povezani s svetom.

Ekipa računalniškega servisa HITRA POMOČ je sestavljena iz strokovnjakov na področju računalništva in informatike. Odlikujeta jih osebni in predvsem strokovni pristop. Ponašajo se s kvalitetnimi storitvami in zadovoljnimi strankami. Zadovoljstvo njihovih strank postavljajo na prvo mesto, zato se vsaki posebej posvetijo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Po Sloveniji

Polet z jadralnim padalom v tandemu

Doživite adrenalin!

-50%
Oseb: 2
Čatež ob Savi, Slovenija

Mega romantično razvajanje za 2 v Wellnessu Adams Čatež

V wellnessu so na voljo finska savna, masažna kad, tuš, vedro presenečenja, postelja, garderoba in toaleta!

-57%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

10 tretmajev za preoblikovanje telesa v salonu Spa & Beauty Tea

Fit telo za dobro počutje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Lendava, Slovenija

Celodnevno kopanje v Thermal Resortu Lendava

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Sprostitev in Harmonija: Ayurvedska masaža v Biotermah

Pristno in edinstveno doživetje Ajurveda wellnessa in terapij v hotelu Bioterme! V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!