Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pomladna vlažilna nega obraza, 75 min

Popolna nega obraza za dame!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

90-minutna nega obraza z diamantim pilingom

Diamantni piling je namenjen vsem, ki se spopadajo s povečanimi porami, brazgotinami po aknah in pigmentnim spremembam.

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Kavitacija za preoblikovanje telesa v salonu Vogal lepote!

Edinstvena metoda za zmanjšanje maščobnih oblog!

Super cena
Oseb: 2
Ljubljana, Slovenija

60-minutna klasična masaža telesa s toplim oljem za 2 osebi

Presenetite svojo ljubljeno osebo!

Popoln anti-age! SUPER CENA za 60-minutno anti-age nego obraza z napravo za fotopomlajevanje v salonu Vogal lepote v Ljubljani! Že po prvem posegu postane koža bolj napeta in gladka!

Za mladostni videz!

39,90€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Z IPL tehnologijo zmanjšuje gube in izrazne linije, izenačuje polt, koži daje napetost in pripomore k zdravemu, sijočemu in mladostnejšemu videzu kože. Priporočljivo je izvesti nekaj zaporednih obiskov (mesečnih), nato je za vzdrževanje dovolj na 3 mesece.

Fotoregeneracija kože na obrazu

Staranje celotnega organizma in tako tudi kože je neizbežno. Poleg naravnega, biološkega t.i. INTRINZIČNEGA staranja, katerega proces je zapisan v dednem materialu posameznika, je za staranje kože vedno bolj odgovorno škodljivo delovanje okolja na kožo – t.i. EKSTRINZIČNO staranje. Prav zaradi dolgotrajne izpostavljenosti soncu in drugim vremenskim ne prilikam, so znaki staranja kože najbolj vidni na koži obraza. Z leti postane koža suha, bledo rumenkaste barve, zgubana. Vidne so številne razširjene kapilare (teleangiektazije), premiki pigmenta.

Danes lahko koži vsaj delno povrnemo mladostni videz na neagresiven in varen način s t.i. fotopomlajevanjem, v svetu pa to metodo imenujejo nekirurški lifting. Fotopomlajevanje - fotoregeneracija je novejša metoda pomlajevanja, ki se danes v svetu veliko uporablja. Aparatura seva, za razliko od laserske, nekoherentno pulzno svetlobo, širokega spektra valovne dolžine (450 – 1100 nm), zaradi česar ima širšo možnost delovanja v različnih plasteh kože.

Način delovanja

V vrhnjih plasteh kože z vsrkanjem v različne pigmente odstranjuje ali posvetli določene rjavo obarvane spremembe, ki jih povzročajo škodljivi vplivi okolja. Na meji med vrhnjico in usnjico sproži ojačano obnavljanje celic, v globljih plasteh kože pa vzpodbudi fibroblaste k povečani tvorbi kolagenih in elastičnih vlaken.

Učinki na kožo

Že po prvem posegu postane koža bolj napeta in gladka. Po 4-6 posegih, kolikor jih v povprečju priporočamo, pa postopno zbledijo pege in solarne pigmentacije, koža dobi svetlejši, enakomerno obarvan ten. Plitke gubice, zlasti okrog oči in ust se izravnajo, koža postane bolj čvrsta in elastična. Pogostost ponavljanja tretmajev je odvisna od starosti in intenzitete motečih kožnih sprememb.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Odstranitev zobnega kamna + peskanje

Pomembna vloga pri preventivi in ohranjanju zdravih zob!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ptuj, slovenija

Romantično savnanje v dvoje v Grand Hotelu Primus ****

Posebno doživetje v dvoje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Servis in polnjenje klime v vozilu

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave!