75 % popusta na paket preoblikovanja telesa: 10x lipo detox (40 min) + 10x vacuum step terapija (30 min) + gratis 5x obisk vacuum step terapije (30 min) v Lepotnem studiu Bambo!

Plačajte 137,50€ za edinstveno terapijo v vrednosti 550€.

137,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
550,00 €
-75%
Prihranek:
412,50 €
 
 

Zmanjšajte obseg in izboljšajte strukturo kože na problematičnih delih telesa! Zaupali vam bomo skrivnost edinstvene kombinacije dveh učinkovitih komponent vakuuma in lahkotnega gibanja na eliptičnem trenažerju. V studiu Bambo delajo čudeže, tokratni čudež pa se bo zgodil s pomočjo 10-ih lipo detox in 10-ih + 5 gratis Vacu-Step terapij, ki bodo odpravile težave s prekrvavitvijo, kar je osnova razgrajevanja maščobnih celic. Čudovit rezultat Vacu-Step terapije je velika izguba telesnega obsega, zmanjšanje trdovratnega celulita in oblikovani trebuh, boki, zadnjica in stegna.  

Z vakuumom boste dosegli to, kar vam samo s športom in dieto po navadi ni uspelo. Eliptični trenažer pa poskrbi za trening izključno spodnjega dela telesa. Sedaj bo doseganje novoletnih zaobljub toliko lažje ;)

Lepotni studio Bambo je oaza za odlično počutje vašega telesa in duha. Z raznovrstno ponudbo nege telesa, nege obraza in pestrimi masažnimi storitvami, vas pričakujejo na Pristaniški 2 v Kopru. Popolni sproščenosti se lahko predate od ponedeljka do petka med 9.00 in 18.00 uro ter ob sobotah med  9.00 in 12.00 uro, ob nedeljah in praznikih pa imajo zaprto. Vstopite v svet, kjer boste ponovno pocrkljali svoje telo, si povrnili potrebne energije in salon zapustili kot prerojeni. Razvajanje je IN!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Škofja vas, Slovenija

Izmera stanja vitaminov in mineralov z aparatom BIOSCAN SWA

Posvet s strokovnjakom, razlaga rezultatov meritev in priprava načrta jemanja prehranskih dopolnil, individualno prilagojen posamezniku!

-50%
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Sprostilna masaža hrbta, vratu, dekolteja in obraza z zlatim oljem

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Frizerski paket za moške

Čas je za nov stil!