Do 54 % popusta na vse slastne velike pizze iz krušne peči, v Restavraciji Astoria!

Plačajte 3,17€ in napolnite svoje želodčke s pizzo po vaši izbiri, v vrednosti do 6,90€.

3,17€
    Kupi kupon
Vrednost:
6,90 €
-54%
Prihranek:
3,73 €
 
 

Zahrustajte v hrustljavo skorjico pizze iz krušne peči!
Ko se vam v ključnih trenutkih podi po mislih. Ko jo sanjate. Ko je zadišala ravno za vogalom. Ko ste videli mimoidočega, kako jo je nosil po rokah. Ko ste bili že skoraj primorani zmesiti testo, ga razvaljati, nanj podati sočne pelate, odličen sir, najboljši pršut ali pa morske dobrote in razigrano zelenjavo... takrat smo se odločili, da vas odrešimo muk in pokažemo pot do najboljše pizze iz krušne peči po vaši izbiri.
Pridite v Restavracijo Astoria in si privoščite vašo najljubšo jed.

Ob lepih in sončnih dnevih si jo lahko privoščite na čudoviti terasi nad mestom, od koder je prelep razgled na mariborski grad in grajski trg.  Z roko ali s priborom, teknila bo kot bi jo jedli prvič.

Restavracija ASTORIA, se nahaja v starem mestnem jedru v neposredni bližini mariborskega gradu. Na jedilnem listu boste našli, veliko svežih in okusnih jedi kot so testenine na različne načine, velike solate, ki si jih boste lahko privoščili kot samostojen, zdrav in lahek obrok, mesne jedi, steake, veliko izbiro vegetarijanskih dobrot, kot tudi najboljše pizze iz krušne peči. Zadovoljili bodo tudi tiste sladokusce, ki si bodo zaželeli odličnih sladic. Presenetili vas bodo tudi z zanimivo izbiro sezonskih jedi. Vsak dan pa pripravljajo dnevno sveže menije za kosila med tednom od  11.00 do 16.00 ure, ob vikendih pa sobotna in nedeljska kosila od 12.00 – 16.00 ure. Imajo tudi ponudbo za študente!
Na letnem vrtu restavracije ASTORIA pa je prostor tudi za vaše najmlajše. Otroški park z igrali, trampolini, tematske delavnice za otroke ob koncih tedna z našimi izkušenimi animatorji.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.