60 % popusta na kompletni sezonski servis vašega kolesa, v kolesarskem centru BIKE EK!

Plačajte 12 € za popolno formo kolesa in brezskrbno kolesarjenje v vrednosti 30 €.

12,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-60%
Prihranek:
18,00 €
 
 

Pripravite vaše kolo na sezono, in morda ne boste le sanjali o kolesarski dirki!
Če vaše kolo ni ravno v funkcionalnem stanju, da bi lahko brezskrbno brzeli med preostalo množico kolesarjev, če ne bi radi izstopali zaradi padcev, ki so rezultat nedelujočih vitalnih delov kolesa, izstopajte raje zaradi izpravnega izgleda kolesa s pomočjo Kolesarskega centra BIKE EK.
Naj bo vaše kolo specialka, mountainbike, citybike, trekking ali pony, na brezskrbno vožnjo, boste vaše kolo najbolje pripravili s kompletnim čiščenjem mehanskih delov kolesa, nastavitvijo zavor in menjalnika, centriranjem koles in obročev, mazanjem ležajev, pregledom celotnega kolesa in zamenjavo izrabljenih delov.

Naj vas vaše kolo odpelje na daljši kolesarski podvig, kaskaderske vzpone in spuste ali pa le do trgovine. Švigajte čisto brezsrkbno :)

Kolesarski center BIKE EK je bil ustanovljen zaradi želje ponuditi kolesarjem severovzhodne Slovenije nekaj več. V njihovi ponudbi so kolesa in oprema, ki bo fascinirala še tako zahtevnega kolesarja. V vseh letih obstoja so si pridobili najboljše kolesarske znamke, na kar so še posebej ponosni. Njihova filozofija je znanje, profesionalnost in strokovnost servisa. Deležni boste kvalitetnih storitev serviserjev, ki imajo bogate izkušnje s cestnih in MTB tekmovanj in se redno dodatno izobražujejo. Vgrajujejo samo kvalitetne nadomestne dele in vam opravijo tudi bike fitting po sistemu BG FIT. Obiščete jih lahko od ponedeljka do petka: 9.00 - 12.00 in 13.30 - 19.00, ob sobotah: 9.00 - 12.00.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.