Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Dobrna, Slovenija

[FLASH SALE!] SPA & wellness oddih z zajtrkom v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

SUPER CENA za WELLNESS ODDIH za 2 osebi v Boutique hotelu Dobrna 4*, v Termah Dobrna: 1x nočitev s polpenzionom v Superior dvoposteljni sobi + kopanje v termalnih bazenih hotela Vita + vstop v ARBORA Spa (savna, jacuzzi, relax area) + wi-fi + parkirišče!

Vrednost kupona je 35,60 €. Razliko 142,40 € do polne cene (178,00 €) plačate direktno ponudniku.

Terme Dobrna, Boutique hotel Dobrna 4*: zimski oddih
Terme Dobrna, Boutique hotel Dobrna 4*: zimski oddih
Terme Dobrna, Boutique hotel Dobrna 4*: zimski oddih
Terme Dobrna, Boutique hotel Dobrna 4*: zimski oddih
35,60€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
142,40 €
Super cena
 
 

BOUTIQUE HOTEL DOBRNA - Udobje bivanja v elegantnem štirizvezdničnem hotelu.
Eleganten štirizvezdični hotel nudi udobje bivanja v trinajstih ekskluzivnih Superior, Deluxe in Premium sobah. Objekt izhaja iz leta 1826 in je skozi desetletja gostil eminentno gospodo, ki je prihajala na Dobrno, da bi izkusila učinke edinstvene termalne vode. V letu 2020 je ponovno odprl svoja vrata in v goste vabi vse, ki cenijo butičnost, majhnost, zasebnost, tradicijo in vse to sredi neokrnjene narave. V hotelu se nahaja zajtrkovalnica Boutique bar, možno pa je naročilo izbranega zajtrka v sobo. Za kulinarična razvajanja so gostom na voljo restavracije v okviru Term Dobrna.
Gostinska ponudba: Gostje hotela imajo zajtrk v zajtrkovalnici Boutique Bar, kjer bodo lahko uživali v osebnem pristopu samopostrežnega bifeja z izbrano kulinarično ponudbo. Sveže stisnjen pomarančni sok za prvo dozo vitaminov, morda kozarec penine ali odlična kava? Izbira je vaša!
Samopostrežno kosilo/večerja sta gostom na voljo v Restavraciji Vita v hotelu Vita.

TERMALNI BAZENI V HOTELU VITA****
Nahajajo se v 3. nadstropju hotela Vita in zajema notranji (32 °C) ter otroški bazen (32 ˚C), notranji whirlpool (35–36 ˚C) in zunanji bazen (29 °C).

ARBORA SPA – NOVO od 14.10.2022!
Arbora Spa za razvajanje telesa in duha se nahaja v okviru bazenskega kompleksa v 3. nadstropju hotela Vita. Arbora Spa obsega 2 finski savni, 2 parni savni, ledeno jamo, infrardečo savno, počivalnico, notranji ohlajevalni bazen, notranji whirlpool, dva zunanja whirlpoola ter vključeno ponudbo prigrizkov in pijače (voda, sok, penina). Uporaba SPAja je na voljo proti doplačilu na recepciji hotela Vita. Masažno-lepotni center LaVita s svojo pisano ponudbo masaž in ritualov, ayurveda tretmajev, neg obraza, telesa in las ter lepotnih tretmajev, bo postal nepogrešljiv sopotnik vašega razvajanja.
Ekskluzivna novost v ponudbi Term Dobrna so intravenozni vitaminski koktajli za eksplozivno regeneracijo telesa in duha, ki vam bodo pomagali, da si v kratkem času povrnete optimalno zdravje ter fizično in duševno počutje. Vitaminski koktajl vas bo napolnil z energijo, razstrupil bo vaše telo, počutili se boste veliko bolj zbrani, močnejši.

Aktivnosti v Termah Dobrna: sprehodite se po čudovitem in mogočnem 200-letnem Zdraviliškem parku, preizkusite se na TRIM stezi, ki vodi skozi park. Odpravite se na pohod po Anini poti, ali pa se zapeljite na raziskovanje bližnjih krajev s kolesom. Okolico lahko občudujete tudi iz električnega avtomobila, ki ga najamete na recepciji hotela Vita.

Le nekaj razlogov, zakaj izbrati BOUTIQUE HOTEL DOBRNA****
- Edinstven butični hotel s 13 ekskluzivnimi superior, deluxe in premium sobami
- Hotel je bil odprt julija 2020
- Več kot 610 letna tradicija Term Dobrna
- Edinstvena narava 200-letnega Zdraviliškega parka
- Pozitivna energija in energijske točke

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!