Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Šibenik, Hrvaška

Krasen oddih za 2 osebi Hotelu Panorama 4* v Šibeniku

Vrednost kupona je 52,60 €. Razliko 210,40 € do polne cene (263,00 €) plačate direktno ponudniku. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Mega oddih v Šibeniku! SUPER CENA za prijeten oddih za 2 osebi v Hotelu Panorama 4* v Šibeniku: 2x nočitev v standard dvoposteljni sobi s polpenzionom + fitnes + wi-fi in parkirno mesto!

Vrednost kupona je 41,80 €. Razliko 167,20 € do polne cene (209,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Hotel Panorama 4*, Šibenik: oddih s polpenzionom
Hotel Panorama 4*, Šibenik: oddih s polpenzionom
Hotel Panorama 4*, Šibenik: oddih s polpenzionom
Hotel Panorama 4*, Šibenik: oddih s polpenzionom
41,80€
    Kupi kupon
? Kaj to pomeni? Plačilo pri ponudniku:
167,20 €
Super cena
 
 

Hotel Panorama je eden najlepših turističnih objektov šibenske riviere, popolnoma prenovljen in preurejen, tako da ustreza najvišjim hotelsko-gostinskim standardom.  
Hotel Panorama ponuja prav posebno domače vzdušje, ki ima korenine v dolgoletni tradiciji in zgodovini, saj gre za enega prvih hotelov v Šibeniku. Skozi vse leto vam zagotalja prijetno in visoko-kakovostno bivanje. Priljubljen je tako med dopustniki kot tudi med poslovnimi gosti.

Hotel stoji nedaleč od vseh glavnih prometnic, v središču šibenske riviere, ob vstopu na šibenski most, 4 km zahodno od Šibenika, 101 km od Splita, 68 km od Zadra, 292 km od Rijeke in 320 km od Zagreba.
Gostom hotel ponuja udobno bivanje v 40 lepih sobah z balkoni. Vse sobe so opremljene z LCD TV-jem in satelitsko TV, brezžičnim dostopom do interneta, kopalnico s tuš kabino in WC-jem. Vsem gostom hotela je na voljo urejeno in varovano parkirišče.
V sklopu hotela je tudi restavracija s kapaciteto 200 oseb, ki ponuja pester nabor ribjih in mestnih specialitet, pa tudi široko izbiro kvalitetnih vin in drugih pijač.

Da gre ljubezen skozi želodec, zelo dobro vedo v znameniti restavraciji La Vista, v sklopu hotela Panorama na šibeniškem mostu. Ko k temu dodamo dih jemajoč razgled na mesto, se boste strinjali, da ni treba več razmišljati, kam bi odpelajli ljubljeno osebo.

Ne glede na to, ali imate raje meso, ribe ali vegetarijansko hrano, bo restavracija La Vista imela za vsakogar nekaj. Čudovit ambient s pogledom na mesto in morje, vas bo pustil brez sape in vnesel dodaten pridih romantike - pravijo iz Panorame. 

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Novigrad, Hrvaška

Družinski oddih v mobilnih hiškah Premium v Aminess Maravea Camping Resortu

Pomladni oddih ob morju! Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Prvomajske počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

Prvomajski prazniki na čudoviti zeleni obali zahodne Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Termalni oddih s polpenzionom v Hotelu Bioterme 4* za 2 osebi

Preživite sproščujoče počitnice v edinem okolju prijaznem hotelu v severovzhodnem delu Slovenije. Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
NOVO Puntižela, Hrvaška

Najem mobilne hiške za do 5 oseb v Brioni Sunny Kampingu, Puntižela

Ne spreglejte vseh tipov mobilnih hišk v Brioni Sunny Kampingu** v Puntiželi med dodatnimi možnostmi ponudbe!