51% popusta na slastno italijansko specialiteto iz krušne peči, v Osterii in pizzerii Barila!

Plačajte 2,94 € za pregrešno pizzo po lastni izbiri, v vrednosti 6 €.

2,94€
    Kupi kupon
Vrednost:
6,00 €
-51%
Prihranek:
3,06 €
 
 

Mljask, na pizzo!
Predanost sočnim dobrotam ne pozna meja. Sploh, ko misli odtavajo do hrustljave skorjice, ravnokar spečene v krušni peči. Ko zagrizete v svet mešanih zapeljivih okusov, kjer je doma najboljši sirček, ki z veseljem objema navihano olivo. Tu vam mežika slastni pršut in tu vas z navdušenjem pozdravlja barvita zelenjava. Vaš neprecenljivi okus je tukaj vladar.
Pizza je tista dobrota, ki nikoli ne bo šla iz mode vašega navdušenega želodčka. Tista ob kateri bodo oči navdušeno rastle in brbončice veselo poskakovale.

Zato hitro v Osterio in pizzerio Barila, v vaš svet najbolj slastne pizze!

OSTERIA "BARILA" Vam ponuja raznovrstne jedi, kot so: hladne in tople predjedi, testenine z odličnimi svežimi omakami, mesne jedi, predvsem beefsteak-e in steak-e ter ostale, zrezke, najboljše solatne krožnike v mestu, okusne pizze iz krušne peči s pridihom celega sveta, slastne sladice. Pri njih vsak najde nekaj zase. Njihova največja želja pa je, da od njih odhajate zadovoljni in da se ponovno srečate! Osteria - Pizzeria Barila nudi ob svoji bogati izbiri "Ala Cart" tudi slastne dnevne - stalne malice in kosila. Nudijo Vam vsak dan od ponedeljka do nedelje 8 različnih dnevnih menijev in 16 stalnih menijev, kjer najde vsak posameznik nekaj zase. Malice in kosila so Vam na razpolago od 10.00 ure zjutraj pa vse tja do 20.00 ure zvečer !

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Specialna nega obraza in dekolteja (90 min)

Zaupajte nego kože strokovnjakom!

-60%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Glajenje gubic na obrazu, v zasebni kliniki Zdrav splet

Za pomlajen in mladosten videz!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza za najstniško aknasto in problematično kožo

Odlična rešitev za problematično najstniško kožo!

-50%
Oseb: 1
NOVO 9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.