59 % popust za knjigo o zdravem prehranjevanju in hujšanju glede na vaše gene in hormone. Dr. Barry Sears je odkril rešitev!

Plačajte 11,89 € za knjigo v vrednosti 29 € in tudi vi shujšajte za vedno na zdrav način - izgubite samo odvečno maščobo, ne pa svojih dragocenih mišic! Normalno težo in odlično počutje boste v ZONI zlahka vzdrževali celo življenje!

11,89€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,00 €
-59%
Prihranek:
17,11 €
 
 

ZONA je drugačna od vseh drugih diet!

ZONA metoda zdravega prehranjevanja in hujšanja temelji na genski kodi človeka in na hormonskem delovanju vsakodnevne hrane. Genov res ne moremo spreminjati, lahko pa spremenimo njihov odziv – s hrano slabe gene  lahko aktiviramo ali pa jih z  ZONO pustimo »v spečem« stanju. ZONA je eden najbolj uravnoteženih in zdravih načinov prehranjevanja in hujšanja brez trpljenja in lakote – jedli boste bolje in več kot pa prej, ko niste hujšali!

ZONA metoda zdravega prehranjevanja in hujšanja je zaslužna za prelepo telo cele vrste hollywoodskih zvezdnic (naj omenimo samo Halle Berry, ki je to leto stara  45 let in je sladkorni bolnik že celo življenje, pa Julianne Moore, ki je tudi svoj 50. rojstni dan praznovala vitka, zdrava in brez menopavznih težav.)  

ZONA je tako naravna in zdrava metoda prehranjevanja, da se po njej lahko prehranjujejo tudi nosečnice, otroci, mladina, odrasli in starejši - skratka – vsi oz. cela družina.

Ameriški znanstvenik dr. Barry Sears je ZONO oblikoval na osnovi znanstvenih odkritjih, ki so bila nagrajena celo z Nobelovo nagrado. Zonski prehrani res lahko zaupamo!

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Jesenski oddih s polpenzionom in uporabo bazena v Hotelu Pineta 3* v Vrsarju

Otrok do 12 let gratis!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Morski oddih s polpenzionom Valamar Sanfior Hotel & Casa 4* v Rabcu

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Kope, Slovenija

BOOM NEDELJA s polpenzionom in smučanjem v Lukovem domu na Kopah

SMUČANJE NA 13 PROGAH!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Moravske Toplice, Slovenija

TERMINI DO 20.3.! Oddih s polpenzionom v hotelu Termal 4* Terme 3000 s kopanjem!

Termalni park Terme 3000 ponuja 14 bazenov s termalno vodo, otroški bazen, družinske in adrenalinske tobogane s posebnimi vodnimi efekti. Na voljo je tudi hotelsko kopališče in finska savna.